To je to što me zanima!

Poni Popaj i ponica Oliva zbrisali od vlasnika kako bi se družili: 'Nije ih bilo cijeli dan'

Nakon cijelodnevne potrage za njihovim Popajem i susjedovom ponicom, vlasnici ponija odlučili su kupiti ponicu kako bi mogli biti zajedno. Zbog toga ima i novo ime - Oliva
Vidi originalni članak

Nestašni poni Popaj i njegova nova susjeda ponica jutros su zajedno pobjegli i tako cijeli dan trčkarali po Hruševcu u Donjoj Stubici. Kako doznajemo od vlasnice ponija, nova susjeda ga prvo nije doživljavala, no zadnjih par dana su se dozivali preko ograde, a na kraju i pobjegla zbog ljubavi- kako bi se družili.

- Susjedova ponica je pobjegla, a naš je Popaj kao pravi gospodin razbio drvenu ogradu kako bi mogli zajedno zbrisati na slobodno druženje. Evo, malo prije smo ih pronašli, bili su zajedno naravno - smije se vlasnica dodajući kako se takve situacije ne događaju često. S obzirom na to da se toliko simpatiziraju, Popajevi vlasnici odlućili su kupiti ponicu.

- Upravo smo donijeli odluku da ćemo je kupiti od susjeda da mogu biti zajedno - ispričala nam je. Ova priča je definitivno dobila sretan kraj, a ponica novo ime - Oliva.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Anica Mimić Mimićka 28.06.2024.

    Preslatko💙💙

  • 24satakaranja 27.06.2024.

    Ovaj rođo trpa nemilo. Shvatila ponica da poni ima pitona.

  • dobar loš zao No1 27.06.2024.

    Ovo je sto put bolji članak od Šuputice, Severine, Celzijuske...

Komentiraj...
Vidi sve komentare