To je to što me zanima!

Poljaka kojem su presadili lice nakon tri mjeseca pustili kući

Poljak Grzegorz (33) izašao je iz bolnice nakon tri mjeseca. Lice mu je stradalo 23. travnja u nesreći sa strojem za rezanje kamena. Operacija je trajala 27 sati
Vidi originalni članak

Poljak Grzegorz (33) izašao je iz bolnice nakon tri mjeseca, javlja Reuters. Njemu su, podsjetimo, liječnici transplantirali lice i to samo 20 dana nakon nesreće. Operacija je trajala 27 sati. Lice mu je stradalo  23. travnja u nesreći sa strojem za rezanje kamena, a prijetila mu je opasnost od po život opasnih infekcija zbog čega su liječnici morali brzo djelovati. Grzegorz sad može gledati i jesti. Ima osjetilo okusa i mirisa. Teško govori jer je mišićima njegova lica potrebno još vremena za rehabilitaciju. Liječnici očekuju nastavak oporavka i poboljšanje funkcija lica. Njegova obitelj je oduševljena što je pušten na kućnu njegu.

Kako bi se spriječile moguće infekcije Grzegorz će još neko vrijeme morati provesti u izolaciji. Također će morati ići na nove operacije.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ludigospar40 02.08.2013.

    co to maš međ nogami,to monstrumaaa

  • ludigospar40 02.08.2013.

    sretno momak...

  • slade89 02.08.2013.

    Za 10 godina ce moci bilo kog covjeka da pretvore u nekog drugog! Sad su neki nesretnici kao ovaj samo pokusni kunici! Zelim srecu i uspjesan oporavak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare