To je to što me zanima!

Političari moraju znati s kim se druže i od koga posuđuju novac

Stjepu Bartulicu štiti i financira majka, voze ga i vozaju sumnjivi likovi, ali na hrvatskoj političkoj sceni nekad je teško povući granicu između kriminalaca, onih koji se s kriminalcima druže i onih koji će postati kriminalci
Vidi originalni članak

Majka Stjepe Bartulice učinila je ono što se očekuje od svake majke. “Što ja tu mogu kao majka”, zavapila je Božica Bartulica komentirajući za Index postupke svog sina. “Hoćemo li za svakog čovjeka na kugli zemaljskoj provjeravati je li kriminalac. Jeste li pronašli informaciju da je moj Stjepo kriminalac?”.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • KCboris 15.06.2024.

    Tomislave, ZNA li i mora li znati i Predsjednik RH Milanovic sa kim se druzi, koga poziva i Vilu na Hvar u goste, kome odlazi privatno u goste u Laktase, na krmetinu, ??? o Orbanu i slicnima drugi put.

  • Cole Younger 15.06.2024.

    Kao što svaki normalan čovjek mora zna s kime se druži i od koga posuđuje novac , tako i svaki političar zna bez ikakve sumnje. Političari moraju biti svjesni još jedne jako bitne stvari a to je da ih prati javnost koja ima na to pravo jer ih plaća. Izgovori "nisam znao" su obične gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare