To je to što me zanima!

Policija zaplijenila heroin vrijedan pet milijuna kuna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
35 zadarskih policajaca u srijedu u zasjedi čekali su da pošiljka stigne u kuću blizu Stankovaca. POGLEDAJTE PRILOG GRADSKE TV ZADAR...
Vidi originalni članak

To je najveća zapljene droge ikad na zadarskom području, a od nje bi se dalo napraviti oko 50-ak tisuća 'šuteva'. Policija je privela Ivu Bratovića (36), Antu Šalu (36), Tomislava Petkovića Sriću (32), Milorada Troskota Mimu (41) i bosansku vezu na balkanskoj ruti Bogdana Pekića (47). Odmah su uhitili Mimu i Šalu, koji su se spremali pomiješati 5,3 kilograma heroina velike čistoće (40-ak posto) s paracetamolom i kofeinom. Policija je zaplijenila i dva pištolja te 12 elektronskih detonatora za aktivaciju eksplozije na daljinski. Ante Šale bio je od svibnja prošle godine na uvjetnom otpustu s uzdržavanja kazne za preprodaju nešto manje od 4,5 kilograma heroina krajem 2001., za što je dobio sedam i pol godina zavora. Tomislav Petković Srića osuđivan je ranije zbog droge na četiri mjeseca zatvora, dok su ostali prijavljivani zbog krađa, provala i droge. Policija je akcijom kodnog naziva 'Selo' razbila jedan krak balkanske heroinske rute. Operacija se proširila i na Repobliku Srpsku u BiH, gdje su već našli tri kilograma heroina, a akcija još traje.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • petruss 14.03.2008.

    opet poskupljuje droga hahahaha....

  • Baki 14.03.2008.

    ma koje pančevo s**** ti se na pančevo

  • baki pvo 14.03.2008.

    takve,jer su muški,trebalo bi kaznit vešanjem,al za genitalije,dok se mi srbi,hrvati,i ostali pljujemo po nacionalnoj liniji,naši sunarodnici iz narko klanova šire profit.Ljudi su dobri il loši,ne bitno kome se mole.Mislite na svoju decu ili djecu.Obezbedimo im bolji život.Život je jedan i treba ga živ(j)eti.Pozdrav iz Pančeva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare