To je to što me zanima!

Policija za 24sata o incidentu pred kućom uhićenog HDZ-ovca: 'Provjeravamo što se dogodilo'

Novinare koji prate razvoj akcije u Otoku dok su promatrali kako policija iznosi dokazne materijale iz Gradskog poglavarstva, blizu kojega je i kuća HDZ-ova gradonačelnika Josipa Šarića, verbalno su napali neki muškarci
Vidi originalni članak

Policija je za 24sata potvrdila informaciju kako provjerava što se dogodilo u Otoku, tijekom USKOK-ove akcije. 

- Nastavno na jutrošnje postupanje policije prema USKOK-u u Otoku, zaprimili smo informacije o narušenom javnom redu i miru, te u tom pogledu PU vukovarsko-srijemska provjerava sve okolnosti i utvrđuje činjenice o tom događaju - rekli su nam iz policije. 

POLICIJA PRETRESA KUĆU FOTO Pogledajte incident ispred kuće uhićenog HDZ-ovca! Sad su im novinari krivi jer snimaju

Podsjetimo, novinare koji prate razvoj akcije u Otoku dok su promatrali kako policija iznosi dokazne materijale iz Gradskog poglavarstva, blizu kojega je i kuća HDZ-ova gradonačelnika Josipa Šarića, verbalno su napali neki muškarci, koje je udaljila interventna policija.

- Dobacivali su neke ružne stvari, govorili – jedva ste dočekali, pitali su – hoćeš i nas snimati? Jedan je prišao i počeo vikati – Srbi! Srpski mediji! Gdje je N1? Snimatelja Nove TV verbalno su napali. Interventni policajci upozorili su ih nekoliko puta i rekli im da se udalje, a nakon što je jedan od njih počeo nešto mrmljati, jedan policajac stao je pred njega i izričito mu rekao da se udalji - rekao je jedan od svjedoka. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zbor01 23.09.2024.

    treba ih sve pozatvarat

  • cakku 23.09.2024.

    "neki muškarci" ! ?

  • JoMa1212 23.09.2024.

    HDZ mladež

Komentiraj...
Vidi sve komentare