To je to što me zanima!

Policija u Istri uhitila Nijemca (32): U kampu snimao golu djecu, kameru stavio na romobil

Njemačkog državljanina policijski službenici uhitili su 26. svibnja oko 14 sati, nakon dojave zaštitara da su zadržali muškarca za kojeg sumnjaju da je u kampu snimao nagu djecu, javljaju iz policije...
Vidi originalni članak

Rovinjska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim njemačkim državljaninom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju, izvijestila je na svojim stranicama Policijska uprava Istarska.

Odmah nastavljaju:

- Njemačkog državljanina policijski službenici uhitili su 26. svibnja oko 14 sati, nakon dojave zaštitara da su zadržali muškarca za kojeg sumnjaju da je u kampu snimao nagu djecu. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni kod ugostiteljskog objekta u jednom turističkom kampu u Rovinju na upravljač romobila postavio mobitel te je neovlašteno snimao i fotografirao nagu djecu - stoji u priopćenju policije.

UZNEMIRIO LJUDE Muškarac (26) pucao iz zračne puške u parku u Rovinju: Ispalio trideset hitaca, uhitili su ga

Javljaju i kako je pronađen 'inkriminirajući sadržaj'...

MUŠKARAC TEŠKO OZLIJEĐEN Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Ubola ga nakon svađe, pa ga automobilom vozila do bolnice

- Temeljem naloga nadležnog suda obavljena je pretraga kampera u kojem osumnjičeni boravi te je pronađeno više prijenosnih računala, kamera, mobiteli i druga oprema s fotografijama i snimkama inkriminirajućeg sadržaja. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, njemački državljanin je u poslijepodnevnim satima 27. svibnja priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske - stoji u policijskom priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • domba18 28.05.2024.

    Izopačenik

  • dobar loš zao No1 28.05.2024.

    Nije normalan..,ajde da je snimio koju golu babu..,ali djecu..

  • 28.05.2024.

    Takve zatvoriti da nikada više neće moći nešto takvo učiniti 👈

Komentiraj...
Vidi sve komentare