To je to što me zanima!

Policija traži pomoć građana: Prepoznajete li ovog muškarca?

Policija moli građane koji imaju saznanja o identitetu ovog muškarca da se jave u najbližu policijsku postaju ili dojave informacije na mail ili telefonski broj 192
Vidi originalni članak

Dubrovačka policija zatražila je pomoć građana u potrazi za muškarcem kojeg se dovodi u vezu s pokušajem pljačke. Muškarac ima između 45 i 50 godina, srednjeg je rasta, a u poslijepodnevnim satima 8. srpnja uz prijetnju oružjem pokušao je otuđiti novac iz trgovine na području Dubrovnika.

Policija je objavila snimke i fotografije muškarca, a građane pozivaju da, ukoliko imaju ikakava saznanja o čovjeku sa snimke, obavijeste Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku, odnosno najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju, osobno ili pozivom na dežurni telefon 192, odnosno na e-mail dubrovacko-neretvanska@policija.hr.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • čimbenik 19.07.2022.

    Kada će netko od uredništva pročitati Kazneni Zakon RH i uvidjeti da kod nas nema i ne postoji kazneno djelo "Pljačka" već "Razbojništvo", "Razbojnička krađa", "Krađa" , "Teška krađa" , "Drska krađa", "Sitno djelo krađe"..??!!!

  • 18.07.2022.

    Ja samo vidim da su iza njega pune dvije kante smeca,valjda je komunalac na godišnjem skupa sa saborom 😗

  • Pero Stjepic 18.07.2022.

    Sad zido samnom

Komentiraj...
Vidi sve komentare