To je to što me zanima!

Policija se oglasila o incidentu u Rijeci uoči derbija: 'Nije došlo do sukoba Torcide s policijom'

Policija je navela kako pri tome nije došlo do sukoba navijačke skupine i policijskih službenika, kako navode pojedini mediji, a upravo jer je procjena i reakcija policije bila  točna i pravovremena.
Vidi originalni članak

MUP se na svojim stranicama oglasio povodom incidenta pripadnika Torcide koji su se u nedjelju okupili ispred riječke Kantride pa hodali prema centru grada dok su pjevali uvredljive pjesme. Naime, policijski službenici su u nedjelju oko 12.15 sati zaustavili pripadnike gostujuće navijačke skupine, od kojih je dio bio maskiran te su namjeravali u koloni proći riječkim gradskim prometnicama do središta grada. 

VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je navela kako pri tome nije došlo do sukoba navijačke skupine i policijskih službenika, kako navode pojedini mediji, a upravo jer je procjena i reakcija policije bila točna i pravovremena.  Policijski službenici su pripadnike te navijačke skupine službenim vozilima prevezli na kontroliranu lokaciju.

- Inače, tijekom cijelog dana policija provodi sve potrebne mjere i radnje u cilju sprječavanja protupravnih ponašanja iz domene javnog reda i mira  i ostvarenja očekivane sigurnosti kako na području grada Rijeke i okolice gdje će se večeras na stadionu Rujevica održati nogometna utakmica između HNK Rijeka-HNK Hajduk - poručuju iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Croatia will not forget 29.09.2024.

    Mi iz Zagreba mrzimo sve na jugu !!

  • Maddog 29.09.2024.

    Ludilo,,, 😇

  • DeGogi_opet tu 29.09.2024.

    za nas su više oni opasni u saboru

Komentiraj...
Vidi sve komentare