To je to što me zanima!

Policija privela 11 navijača jer su bili pijani i trgali su stolce

Na utakmici Dinama i Austrije Beč na maksimirskom stadionu u srijedu je bilo 25.000 ljudi, rekli su u četvrtak u zagrebačkoj policiji. Privedeno je 11 ljudi
Vidi originalni članak

Na utakmici Dinama i Austrije Beč na maksimirskom stadionu u srijedu je bilo 25.000 ljudi, rekli su u četvrtak u zagrebačkoj policiji. Privedeno je 11 osoba, od kojih je jedan domaći navijač i deset gostujućih navijača. Policija ih je privela jer su bili alkoholizirani te su čupali stolce. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • BlueArmy 22.08.2013.

    svi vi sta se***e po boysima,evo vam sad vasih "navijaca" koji odlaze s utkmice u 80min jer dinamo gubi, samo idete na utakice za ligu prvaka,i ako su karte 5kn,ako niste znali Dinamo ne igra samo za ligu prvaka ego i hnl,di su ti "navijaci kad Dinamo igra u hnl??

  • zmajko1986 22.08.2013.

    idem s ekipom na tekme, nemam zabranu, dolazimo u parkić između zgrada kod maksimira, nikad tužnije nikad manje navijača, ne ori se dinamova pjesma! sramota!! idemo prema stadionu nitko nije nabrijan na tekmu nema onog žara, gledam u cudu i ne vjerujem, dodemo na stadio, na jugu 200-tinjak navijaca austie, maksimir lijepo popunjen, počne tekma tih 200 navijaca se jace cuje nego cijeli maksimir!! jako velika sramota!! igra na razini amatera, nitko se ne trudi na tom terenu, nitko ne gine za loptom!! nikad jadnija atmosfera na stadionu!! pa dobro mamicu zar te nije sram??????? sve si uništio!!!!! nikad više na maksimir dok je mamic tamo!!

  • 22.08.2013.

    Ništa čudno. Razočarani su očajnom igrom obje momčadi. Mislim da bi neka malonogometna ekipa iz zagrebačkog predgrađa dala 10 golova i jednima i drugima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare