To je to što me zanima!

Policija prijavila gradonačelnika Rovinja: Fizički se sukobio sa šefom ugostiteljskog objekta

Zbog tog je incidenta rovinjski SDP zatražio ostavku gradonačelnika Paliage, dok je IDS čiji je on jedan od potpredsjednika, osudio svaki oblik nasilja, uz napomenu da su neprihvatljiva vrijeđanja i prijetnje članovima obitelji dužnosnika
Vidi originalni članak

Protiv gradonačelnika Rovinja Marka Paliage (50), a zbog narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu, rovinjska je policija podnijela optužni prijedlog nadležnom sudu.

Nakon što je policija primila dojavu o sukobu, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je prvi čovjek Rovinja u subotu oko 16.50 sati u tamošnjem ugostiteljskom objektu, zbog ranijih nesuglasica, nakon verbalne prepirke fizički napao 52-godišnjaka, vlasnika objekta koji ga je na društvenim mrežama nazvao "iznuđivačem i kamatarom" zbog visokih cijena odvoza smeća. 

FIZIČKI SUKOB Gradonačelnik Rovinja o sukobu s vlasnikom restorana: 'Nisam ga napao, samo sam ga gurnuo'

Policijska istraga povodom sukoba u tom ugostiteljskom objektu dovršena je nakon što su pregledane snimke nadzornih kamera u restoranu. 

Zbog tog je incidenta rovinjski SDP zatražio ostavku gradonačelnika Paliage, dok je IDS čiji je on jedan od potpredsjednika, osudio svaki oblik nasilja, uz napomenu da su neprihvatljiva vrijeđanja i prijetnje članovima obitelji dužnosnika.

"Osobe koje obnašaju javnu dužnost moraju imati najviši prag tolerancije na verbalne napade pojedinaca. Međutim, neprihvatljiva su vrijeđanja i prijetnje članovima obitelji dužnosnika u situacijama kada netko nije zadovoljan njihovim odlukama", priopćio je IDS.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • morskivuk10 26.07.2024.

    Nek se prebaci u Hdz, a ne već je u Ids-u to je ista stvar. 😵

  • ARES 25 25.07.2024.

    Da je on gradonačelnik iz HDZ-a to bi stajalo u naslovu uz njegovo ime i prezime ,a vjerojatno bi znali i sve njegove članove obitelji , kada je SDP u pitanju neće biti previše komentara ,a i članak o tome neće biti dugo aktualan na portalu

Komentiraj...
Vidi sve komentare