To je to što me zanima!

Policija objavila detalje užasa na A3. Neslužbeno doznajemo da je vozač migranata u bijegu!

Rano jutros kod Nove Gradiške došlo je do dvije teške prometne nesreće, a poginuo je jedan čovjek
Vidi originalni članak

Policija je u 2.20 sati dobila dojavu da je na autocesti A3, između čvora N. Gradiška i Okučani, došlo do nesreće u kojoj je poginuo jedan čovjek. Na teren su izašli policija, Hitna i druge žurne službe. Utvrđeno je da su u toj nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani. Jedan je čovjek poginuo.

Na izlazu s autoceste došlo je do još jedne nesreće u kojoj je izletio kombi. - 13 ljudi je pregledano od toga je 9 migranata, dvoje imaju teške ozljede, dvoje je i hospitalizirano , nitko nije životno ugrožen - rekli su nam iz bolnice.

Neslužbeno doznajemo da je vozač kombija koji je vozio migrante u bijegu.

Policija je na mjestu nesreće otkrila detalje.

UŽIVO:

- U jutarnjim satima na 154. kilometru autoceste A3 došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali jedan skup vozila i još dva teretna vozila. U toj nesreći je jedna osoba smrtno stradala, a dvije osobe zadobile su teške tjelesne ozljede i još je jedna osoba lakše ozlijeđena. Očevid na mjestu događaja vodi zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Slavonskom Brodu uz asistenciju policijskih službenika prometne policije. Nakon utvrđivanja svih činjenica znat ćemo što je točno uzrok te prometne nesreće - kazao nam je Andro Bačanović, pomočnik načelnika Prometne postaje policije Slavonski Brod.

- Autocesta je cijelo vrijeme zatvorena, govorimo o sjevernom kolničkom traku. Preusmjerava se na čvor Nova Gradiška na županijsku cestu. Očekujemo u roku od 45 minuta do sat vremena da će promet biti normaliziran - dodao je Bačanović.

Dječak iz Sirije teško ozlijeđen

- Iz prometne nesreće na A3 zaprimili smo dvoje pacijenta, točnije jednog teško ozlijeđenog državljanina Srbije i njegovog sina koji nije ozlijeđen, ali smo ga ostavili da bude uz oca. Iz kombija s migrantima u bolnici je zadržan jedan dječak s teškim ozljedama, radi se o Sirijskom državljaninu. Nitko od ozljeđenih nije životno ugrožen -rekao dr. Josip Kolodziej, ravnatelj Opće bolnice Nova Gradiška. 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • volim život 17.09.2024.

    Kako samo ako je nesreća onda se sazna da su migranti u kombiju kaj radi policija zašto se ne kontroliraju vozila .

  • Maric Ivo 17.09.2024.

    Hocel ovaj Bozinovic konačno biti smijenjen

  • starakajla 17.09.2024.

    Živim za dan kad će Rvaccka postati država.

Komentiraj...
Vidi sve komentare