To je to što me zanima!

Policija objavila detalje užasa u Vukovaru: Ušao joj je u kuću i izbo ju. Preminula je u bolnici

Nakon policijskog postupanja 45-godišnjak je uz kaznenu prijavu, zbog sumnje da je počinio navedena kaznena djela, predan pritvorskom nadzorniku, priopćili su iz policije
Vidi originalni članak

Nad muškarcem koji je u subotu ubio ženu u Borovu Naselju kod Vukovara podnesena je kaznena prijava, priopćili su u nedjelju iz vukovarsko-srijemske policije. 

Podsjetimo, muškarac je došao do kuće ubijene žene (38) i prvo joj oštetio auto i ulazna vrata kuće. Kako je priopćila policija, on je u subotu oko 18.30 najprije u dvorištu izgrebao i oštetio njezin auto, a onda i ulazna vrata. 

BRZO SU GA PRONAŠLI Ubojstvo u Vukovaru: U kući napao ženu (38) pa pobjegao. Podlegla je ozljedama u bolnici

- Kako je poznavao žrtvu, ušao je u kuću i oštrim predmetom tjelesno ju ozlijedio, što je za nju bilo smrtonosno, budući da je nakon pretrpljenih teških tjelesnih ozljeda preminula u bolnici - priopćili su iz policije. 

- Nakon policijskog postupanja 45-godišnjak je uz kaznenu prijavu, zbog sumnje da je počinio navedena kaznena djela, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske - istaknuli su. 

SUSJEDI ŠOKIRANI ZLOČINOM Detalji užasa u Vukovaru: Ubio je majku dvoje djece, ubojica je bio pijan i pod utjecajem droga?

 

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je bio drogiran i imao 1.8 promila alkohola u krvi.

 

Radi se o Vukovarcu (45), a prema neslužbenim informacijama u trenutku napada na ženu u kući su bila i djeca.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Sokol ga nije volio 31.10.2022.

    I sad će mu naše sudstvo izreći kaznu "rad za opće dobro" ili da se ne smije pokojnoj približavati na manje od 50 metara.

  • 31.10.2022.

    Bebemu, što ga je pustila unutra...

  • Jožek121 31.10.2022.

    sve dok takvi ubojice neće dobivati doživotni zatvor jer kod nas nema smrtne kazne, bit će takvih ubojstava, a ovaj po našem sudstvu dobit će u vrh glave tri godine zatvora sa mogučnošću pomilovanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare