To je to što me zanima!

Policija o užasu na A3: BMW-om se zakucao u kamion. On i žena mrtvi na mjestu. Dijete u bolnici

Na mjestu događaja vozač i 20-godišnja putnica iz automobila (oboje hrvatski državljani) su smrtno stradali...
Vidi originalni članak

Policijska uprava sisačko-moslavačka objavila je detalje strašne prometne nesreće u kojoj je život izgubilo dvoje ljudi. Kako smo doznali, u automobilu je bilo i dijete koje je bilo kritično nakon sudara. Prevezli su ga u Zagreb i ono je sad stabilno, potvrdili su nam iz bolnice.

"U petak, 31. svibnja oko 15 sati, na sjevernoj kolničkoj traci autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, između čvora Okučani i Novska, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, dok je jedna osoba teže ozlijeđena." Stoji na početku policijskog priopćenja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osoba koja je ozlijeđena je dvogodišnje dijete. Hitno je prebačeno u KBC Zagreb nakon teške prometne nesreće na A3 u petak poslijepodne.

OGLASILI SE IZ DORH-A Novi detalji teške nesreće na A3 kod Okučana: Dijete je stabilno, poginuli su mladić i djevojka

Kako dalje navode, 24-godišnji vozač automobila je udario u stražnju stranu kamiona...

UŽAS KOD OKUČANA FOTO Strašni prizori na dionici smrti na A3: Auto je smrskan u potpunosti, dvoje ljudi mrtvo...

- Do nesreće je došlo kada je 24-godišnjak upravljajući automobilom novogradiških oznaka u smjeru Novske, udario u stražnju stranu kamiona bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka koji se kretao ispred njega u istome smjeru. Na mjestu događaja vozač i 20-godišnja putnica iz automobila (oboje hrvatski državljani) su smrtno stradali, a njihova tijela su prevezena u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija, dok je dijete teže ozlijeđeno.

IMA TEŠKE OZLIJEDE Doznajemo: U teškoj nesreći na A3 stradalo dijete (2). Voze ga u KBC Zagreb, bori se za život...

Za kraj navode:

- Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave sisačko-moslavačke. U vremenu od 15.20 do 17.30 sati za sav promet bila je zatvorena sjeverna kolnička traka na dionici od čvora Okučani do čvora Novska, a promet se odvijao obilaznim pravcima. U svezi ove prometne nesreće policija će nadležnom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Prskalice po faci 01.06.2024.

    Kako god ovo zvuci ja dam glavu dole da je kriv vozac kamionaAko se vozis 150-200 ne vozis se u desnoj traci nego lijevoj Jer sta ako se vozio u desnoj isao je covijek namjerno na samoubojstvo da se zabije bez kocenja u sleperJa sam vozac kamiona ako se kamion ispred tebe vozi 88 sleper moze ic 90 ti ga prestizes svi to radimo Ako se ovaj u lijevoj traci vozio 200 kako pisu kamion mu izletio nije dobro procijenio vozac kamiona jer nemozes na razmak od 100m procijenit dali neko ide 200 ili ide 130  sa 200 treba par sekundi da prodes cca 100m I da je kocio sa 150 se zabio u slepu naravno da si mrtav 

  • billi Galeb 01.06.2024.

    Oboje Hrvatski dr6avljani brazilskog porijekla

  • BOKII03 01.06.2024.

    Da nije u redu nije. Al zašto novinari uvijek pišu kad je BMW u pitanju? Dali bi naslov bio isti kad bi bila u pitanju Fiat, Škoda,, il neki drugi auto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare