To je to što me zanima!

Policija o padu rampe trajekta pred Supetrom: 'Navjerojatnije je to zbog tehničkih poteškoća'

U subotu navečer oko 22 sata rampa trajekta Mljet pala je u more pred lukom u Supetru. More je čak ulazilo u garažu, a putnici su neko vrijeme plutali i čekali. Trajekt je uspio pristati
Vidi originalni članak

Splitsko dalmatinska upoznata je s događajem u kojem je u subotu navečer pala trajektna rampa ispred Supetra. Mi smo zaprimili informaciju kako je najvjerojatnije uslijed tehničkih poteškoća došlo do problema pri iskrcaju putnika i vozila s trajekta u Supetru. Iskrcaj je obavljen, a ozlijeđenih nema, poručili su nam iz policije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, u subotu navečer oko 22 sata rampa trajekta Mljet pala je u more pred lukom u Supetru. More je čak ulazilo u garažu, a putnici su neko vrijeme plutali i čekali.

OPET PROBLEMI S BRODOM FOTO Trajektu Rapske plovidbe pukla sajla: 'Nema ozlijeđenih, putnike je na kopno vozio drugi'

- Rampa je odjednom pala dok smo se kretali prema pristaništu, a garaža se počela puniti morem. Bilo nas je zaista strah. Na kraju smo se iskrcali na rikverc - ispričao nam je prestrašeni čitatelj koji se u subotu našao na Jadrolinijinom trajektu Mljet.

Brod je na kraju uspio pristati na Brač. Trajekt se okrenuo i automobili su izašli na drugu stranu, na rikverc.

Kontaktirali smo i Jadroliniju u vezi ovog slučaja, a odgovor ćemo objaviti čim dobijemo.

Trajekt Mljet izgrađen je 2014. godine u Uljaniku u Puli. Jedan je od četiri istovjetna broda građena za Jadroliniju uz trajekte Kornati, Brač i Krk. Brod je dugačak gotovo 100 metara, a ima kapacitet za 616 putnika te 145 osobnih automobila.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Florijan1974 01.09.2024.

    Ne vjerujem nijednoj državnoj instituciji, uzrok pada rame vjerojatno je posljedica prdljevine brodskog štakora , kojih je puna uprava Jadrolinije.

  • Pokupac 01.09.2024.

    Nije bitno kaj policija veli , čekamo dok se oglasi Butko koji je zabavljen sa kravicom te Andrej i detaljno objasne svojim glasačima kak je viša sila kriva , Kak bi bilo da kupe još par rashodovanih  trajekata i slože jedan kak treba .

  • Teoretičar zavjera 01.09.2024.

    Pala je zbog tehničkih problema? Ja mislio zbog vjerskih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare