To je to što me zanima!

Policija o nesreći na A3: Vozač kombijem probio rampu, sletio u kanal pa se onda dao u bijeg

Vozač se zaustavio u traku za ENC naplatu na A3. Nakon što je zaustavljenom kombiju prišao policajac vozač je probio rampu i sletio u kanal, a zatim se dao u bijeg
Vidi originalni članak

U utorak 17. rujna oko 4.50 sati, Policijska uprava brodsko-posavska zaprimila je dojavu da je u blizini naplatne postaje kod Nove Gradiške, došlo do slijetanja teretnog automobila poljskih nacionalnih registracijskih oznaka u kojem se nalazilo više stranih državljana.

Vozač je teretni automobil zaustavio na prometnom traku ENC-a, gdje su ga primijetili policijski službenici. Jedan od policijskih službenika mu je pješke prišao te se legitimirao, da bi u tom trenutku vozač pokušao pobjeći, probio rampu i nakon 100-tinjak metara sletio u odvodni kanal. Nakon slijetanja, nepoznati vozač je napustio mjesto događaja i pobjegao.

Na mjesto događaja je upućena Hitna medicinska pomoć radi pružanja liječničke pomoći te je prema trenutnim informacijama pet ljudi prevezeno u bolnicu u Novoj Gradiški, a od kojih je jedna osoba teže ozlijeđena.

Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika u cilju pronalaska vozača te slijedi očevid i kriminalističko istraživanje, poručili su iz PU brodsko-posavske.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • beluga48 17.09.2024.

    jutros sam baš prošao pored tog kombija išao na teren blizu zg i sa strane sjede ti imigratni...

  • dobar loš zao No1 17.09.2024.

    Betonske ježeve montirati na ceste..,stroge kontrole.,ni muha ne smije da prođe bez dokumenata..sve ih vratiti nazad..,koji migranti to su sve teroristi.,nema alaha u europi....Stoljećima turci zaustavljeni na vratima Europe oružjem, ne postoje migranti.,postoji samo ilegalan prijelaz granica bez papira.

  • croatia027 17.09.2024.

    On rasturi kombi i ostavi ga, a meni treba kombi. Bolje da ga je meni poklonio....

Komentiraj...
Vidi sve komentare