To je to što me zanima!

Policija ima osumnjičenika za ubojstvo zaštitara Volksbanke

Policija je izvijestila kako su dobili više od 150 dojava građana te su sve dojave provjerili. Kazali su kako im je tstraga tog ubojstva prioritet te mole pomoć građana
Vidi originalni članak

Policija je izvijestila kako za ubojstvo zaštitara Volksbanke, Damira Klapšeca, imaju osumnjičenika koji živi na području Zagreba. Ističu kako su dobili više od 150 dojava građana te su sve dojave provjerili. Istraga tog ubojstva im je prioritet, a građane pozivaju da im dojave bilo što što znaju o toj pljački. 

Naoružani razbojnik je upao u poslovnicu Volksbanke na Aveniji Dubrava 29. prosinca 2010. godine i zatražio novac. U banci su bile četiri zaposlenice i zaštitar Sokol Marića Damir Klapšec, koji se bacio na razbojnika. Pljačkaš je za vrijeme hrvanja uzviknuo: 'Pusti me, poubijat ću vas, pucat ću.' Potom je ispalio hice iz pištolja i upucao zaštitara. Nakon toga je zgrabio novac i pobjegao. U banku je vrlo brzo došla Hitna pomoć, no zaštitaru nije bilo pomoći.

Zagrebačka policija na svojim internetskim stranicama objavila je fotorobot pljačkaša koji je u ubio zaštitara. Kako navode, ubojica ima između 30 i 40 godina, visok je oko 170 do 175 centimetara. Za vrijeme pljačke na glavi je imao šarenu kapu. Muškarac prema opisu policije ima duboke, upale i tamne oči sa izraženim podočnjacima i špičasti nos. Bio je odjeven u smeđu jaknu, tamne hlače, a na rukama je imao rukavice.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • cume22 12.03.2011.

    jutarnji je puno bolji daje tocnije i korisnije informacije,svaki put prvo njega procitam......ovdje bas i nije za vjerovat svakom tekstu

  • cume22 12.03.2011.

    sto je to tstRaga?

  • h1gh_3nd 12.03.2011.

    haha aj dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare