To je to što me zanima!

Policija digla kaznenu prijavu protiv ubojice (51) iz Daruvara: Terete ga za 11 kaznenih djela

Krešimir Pahoki (51) došao je u ponedjeljak nešto iza 10 sati u Dom za starije i nemoćne osobe Vianey u Mažuranićevoj ulici u Daruvaru i tamo ubio šestero ljudi
Vidi originalni članak

Policija je u utorak završila istragu nad muškarcem (51) zbog  osnovane sumnje da je pucajući iz vatrenog oružja počinio 11 kaznenih djela.

Podsjetimo,  Krešimir Pahoki (51) došao je u ponedjeljak nešto iza 10 sati u Dom za starije i nemoćne osobe Vianey u Mažuranićevoj ulici u Daruvaru i tamo ubio šestero ljudi.

DAMIR LNENIČEK Gradonačelnik Daruvara nakon masakra: 'Ovo je jedan izolirani slučaj, grad je i dalje siguran'

- Osnovano se sumnja da je osumnjičeni 51-godišnjak jučer, 22. srpnja, ušao u prostor ustanove za smještaj starijih i nemoćnih osoba u Daruvaru gdje je u namjeri da liši života više osoba pucao iz vatrenog oružja čime je počinio 11 kaznenih djela: jedno kazneno djelo teškog ubojstva ženske osobe, četiri kaznena djela teškog ubojstva, jedno kazneno djelo ubojstva, tri kaznena djela teškog ubojstva u pokušaju i dva kaznena djela ubojstva u pokušaju - naveli su.      

- Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru i predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske - zaključili su iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • MateoIvan74 24.07.2024.

    Pa zar policija smije podići kaznanu prijavu protiv Hrvatskog branitelja? oni su stvorili državu i 9ni smiju raditi sve Za dom su spremni.

  • Ivan Ivić 882 23.07.2024.

    Plenko se opet pravi mutav i bedast, ne zna ništa a sve je stvar policije što ga nisu prije hapsili.

  • Ivan Ivić 882 23.07.2024.

    I šta se sad čudimo, kakva država takvi i branitelji, svi dobili debele pemzije bez dana staža tada se dali birtijama i piću, mnogi i drogama i sad imamo ovo .Da su ih zaposlili toga ne bi bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare