To je to što me zanima!

Policajka na Bajakovu usmrtila čovjeka službenim motociklom. Ženu hitno prevezli u KBC Osijek

U teškoj prometnoj nesreći smrtno je stradao jedan čovjek, a u nesreći je sudjelovala policijska službenica koja je upravljala policijskim motociklom
Vidi originalni članak

Pred graničnim prijelazom Bajakovo na A3 došlo je u četvrtak oko 15.45 sati do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, potvrdila je za 24sata vukovarsko-srijemska policija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako su priopćili iz policije, u nesreći su sudjelovali službeni motocikl i pješak. U prometnoj nesreći pješak je smrtno stradao, a policijskoj službenici koja je upravljala motociklom pruža se liječnička pomoć. 

Policajka ima teške tjelesne ozljede, potvrdio nam je ravnatelj vinkovačke bolnice. Nakon primarne obrade upućena je u KBC Osijek, potvrdio je za 24sata ravnatelj Krunoslav Šporčić. Zanimalo nas je i jesu li točne informacije da se policajki bore za život.

- Ima vrlo ozbiljne tjelesne ozljede - odgovorio nam je.

O prometnoj nesreći izviješteno je nadležno državno odvjetništvo. Očevid prometne nesreće obavljaju policijski službenici PU brodsko-posavske.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Ar1987Ri 03.08.2024.

    Svaka čast svima koji optužuju ženu koja je vozila motor na autocesti i pogodila pješaka koji je stajao na sred trake na autocesti… samo zato što su eto nekada od nekog policajca dobili kaznu pa im je to nabilo komplekse…

  • stvarni 02.08.2024.

    'policajka na motociklu'...šta uopće i komentirati !Tamo i jesu najveći...(.........)

  • trabant_2 02.08.2024.

    ja ih znam dosta koje su postale policajke pa su puno gore od muskih jer misle da su nedodirljive

Komentiraj...
Vidi sve komentare