To je to što me zanima!

Policajca u Splitu namjerno je udario vozač motora! Operirali su ga, van je životne opasnosti

"Pacijent ima prijelom desne noge i bit će podvrgnut operativnom zahvatu," rekla je Hini glasnogovornica splitskog KBC-a Kristina Bitanga
Vidi originalni članak

Policajac kojeg je u srijedu navečer u središtu Splita dok je bio na dužnosti  namjerno udario motociklist i teško ga ozlijedio, bit će operiran u splitskom KBC-u, ali nije životno ugrožen, izvijestili su u četvrtak iz KBC-a. Fotografiju koja je nastala odmah nakon nesreće objavio je Dalmatinski Portal.

NAPAD NA DUŽNOSTI Motociklist udario policajca u Splitu pa pobjegao. Završio u KBC-u: 'Nije životno ugrožen'

"Pacijent ima prijelom desne noge i bit će podvrgnut operativnom zahvatu," rekla je Hini glasnogovornica splitskog KBC-a Kristina Bitanga. Policajca su hospitalizirali na Zavodu za ortopediju  i traumatologiju klinike za kirurgiju KBC-a Split.

Kako su rekli iz bolnice, stabilno je.

Podsjećamo, policajca koji je bio na dužnosti je u srijedu navečer namjerno udario motociklist koji je nakon toga ostavio motor i pobjegao.

- U odnosu na događaj od jučer kada je prilikom postupanja došlo je do namjernog udara motocikla u policijskog službenika koji je zadobio ozljede i prevezen u splitsku bolnicu. Na mjestu događaja obavljen je očevid. Predmetni motocikl je privremeno oduzet i pohranjen. Policijski službenik zadobio je tešku tjelesnu ozljedu noge te je hospitaliziran. U tijeku intenzivno traganje za vozačem motocikla - objavila je splitska policija.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • kako to? kako to? 11.07.2024.

    cemu brisanje komentara??

  • Croatia will not forget 11.07.2024.

    I dalje se kartinira jednostavno pitanje dok je to vakjda Hrvatima normalno !?? ZAŠTO je ovaj portal pod direktnim nadzorom Jugoudbaša i srpskih špijuna u Hrvatskoj !?? Tko to dozvoljava !??

  • stjepan bobinec šumski 11.07.2024.

    Trebaju nam vece ovlasti i sustav koji ce nam cuvati leđa pa bu bilo sigurnosti i povjerenja,a ne ko sad...kreten te napadne ti mu se moras nasmijesiti i onda se cudimo kad koji naj...be na duznosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare