To je to što me zanima!

Policajac službenim vozilom u Vinkovcima naletio na biciklista

Uslijed udara biciklist je odbačen na kolnik te je pritom lakše ozlijeđen. Liječnička pomoć ukazana mu je u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci. Protiv bicikliste slijedi izdavanje obaveznog prekršajnog naloga
Vidi originalni članak

Biciklist (36) ozlijeđen je u četvrtak ujutro u naletu policijskog vozila u Vinkovcima, izvijestila je PU vukovarsko-srijemska. Očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako je 36-godišnjak biciklom došao do raskrižja s Ulicom Hrvoja Vukčića Hrvatinića i Ulicom Ruđera Boškovića i ušao u raskrižje, iako je na semaforu za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svjetlo odnosno zabranjen prolaz.

U središnjem dijelu raskrižja na njegovu bočnu stranu, prednjim dijelom udarilo je službeno policijsko vozilo kojim je upravljao policajac PU vukovarsko-srijemske, a koji je u navedeno raskrižje ušao dok je na semaforu za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo.

Uslijed udara biciklist je odbačen na kolnik te je pritom lakše ozlijeđen. Liječnička pomoć ukazana mu je u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci. Protiv bicikliste slijedi izdavanje obaveznog prekršajnog naloga.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Yalakingpoo38 27.06.2024.

    sramota udario covjeka tesko j jos mu pisu kaznu

  • ado2306xy 27.06.2024.

    Zaista mnogi biciklisti su opasnost, jer se voze preko pješačkog prijelaza a po zakonu o saobraćaju moraju pješke priječi pješački prijelaz, pišem iz osobnog iskustva vozio sam autom i približio se pješačkom prijelazu smanjenom brzinom ni jedan pješak nije bio na pješačkom prijelazu i najednom biciklista vozeći velikom brzinom udara u moj auto na pola pješačkog prijelaza, prilikom pada zadobio je teže ozlijede glave i ruke kod pada na cestu, jer nije imao kacigu što je mene veoma uplašilo i ako nisam bio kriv pozivao sam hitnu i policiju, jer se radilo o dječaku od 1o godina, nedaj Bože nikome takvo što. Lijep pozdrav iz srca Slavonije grada Đakova

Komentiraj...
Vidi sve komentare