To je to što me zanima!

'Policajac nam je pomogao do rodilišta u Splitu. Beba je stigla u 15 minuta, hvala mu do neba'

Trudna žena vozila se usred noći pod pratnjom policijskog kombija od Kaštela do rodilišta u Splitu. A 15 minuta nakon što je primljena u bolnicu, majka je rodila zdravu djevojčicu, piše u objavi na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Žena iz Kaštela u 'Facebook grupi Policija zaustavlja Split i okolica' napisala je zahvalu mladom policajcu koji joj je pomogao do rodilišta. Naime, pomogao je tako što se s policijskim vozilom vozio u pratnji od Kaštela do Splita, a onda još i pomogao u ulazu u rodilište. U toj silnoj žurbi, obitelj je zaboravila pitati njegovo ime.

JUNAK IZ KAMIONA Patrik je zaustavio promet pa pomogao Marici (79) u kolicima prijeći cestu: 'On je moj heroj'

- Ovim putem želim zahvaliti mladom gospodinu, policajcu koji nam je noćas oko 2.30 h bio u pratnji s policijskim kombijem od Kaštela do rodilišta u Splitu. Mamica je rodila u roku 15 min, nestigavši se ni presvući. Mama i bebica (curica koja je bila u žurbi) su žive i zdrave. Mladi gospodin, policajac nam je pomogao i u ulazu u rodilište ne rekavši ni svoje ime. Hvala od  srca i nek te prati Božji blagoslov i u poslu i u životu - napisala je u dirljivoj objavi zahvale.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Adrijana 13 28.06.2024.

    Bravo, mladi ljudi su dobri, na žalost ne piše se često o dobrima, a sigurno ih je više ,puno više od onih zločestih.🤗

Komentiraj...
Vidi sve komentare