To je to što me zanima!

Pokosio je čovjeka u zaustavnoj traci jer je gledao u mobitel: Vozaču kamiona istražni zatvor

Koristio je mobitel i uslijed te nepažnje je prešao na zaustavnu traku i udario u stražnji lijevi bočni dio i lijevu bočnu stranu zaustavljenog auta zagrebačkih registracija. Muškarac iz auta je preminuo
Vidi originalni članak

Slovenskom vozaču koji je u srijedu kamionom na autocesti A1 kod Bosiljeva u smjeru Karlovca usmrtio muškarca i teško ozlijedio ženu određen je jednomjesečni istražni zatvor, izvijestilo je u petak Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Iz karlovačkog tužiteljstva su naveli da je 49-godišnjak ispitan nakon primitka kaznene prijave Policijske uprave karlovačke i da se osnovano sumnja da je u srijedu vozio kamion s prikolicom desnom kolničkom trakom autoceste A1 iz smjera Splita prema čvoru Bosiljevo.

NOVA SMRT NA CESTAMA FOTO Strava na A1: Kamion je naletio na muškarca i usmrtio ga. Bio je u pomoćnoj traci...

Na 72. kilometru koristio je mobitel i uslijed te nepažnje je prešao na zaustavnu traku i udario u stražnji lijevi bočni dio i lijevu bočnu stranu zaustavljenog automobila zagrebačkih registracija.

Tada je smrtno nastradao 67-godišnjak iz Hrvatske koji se nalazio pored automobila kojega je do tada vozio, a njegova 67-godišnja suputnica je teško ozlijeđena kada je automobil u kojemu se nalazila odbačen na metalnu ogradu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • državnineprijatelj01 24.08.2024.

    Imam osjećaj da je mobitel ubio više ljudi nego alkohol.

  • pitanje22 23.08.2024.

    vozim danas doma, spajamo se na zaobilaznicu, svi vozimo u koloni, u zaustavnoj stoje 2 auta, popravljaju motor njih trojica. ispred njih, 20-30m dalje policijski auto, policajac fino unutra odmara, pusi. cijelu kolonu prelazi auto sa nekih 70-80 dok je ogranicenje 40, skoro pokupi zaustavljene aute, spomenem to policajcu a on samo slijegne ramenima i lagano se nasmijesi. iskreno njih zaboli briga, ne odgovaraju osobno iako ne rade svoj posao.

  • i.hun 23.08.2024.

    Danas je Europski dan sjećanja na žrtve totalitarnih i autoritarnih režima – nacizma, fašizma i komunizma i niti jedan članak o tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare