To je to što me zanima!

Pogledajte nevrijeme koje je stiglo u Hrvatsku: Objavili niz alarma za skoro cijelu zemlju

Pljuskovi s grmljavinom mogući su tijekom dana u većem dijelu države, a karta Rain Alarma pokazuje kako su se kišni oblaci navukli nad veći dio države
Vidi originalni članak

Promjenjivo, nestabilno i s mogućim grmljavinskim nevremenima prognoza je koja ovih dana vlada za Hrvatsku, nakon prošlotjednog prvog toplinskog vala.

Iznad većeg dijela Hrvatske u utorak popodne nadvili su se kišni oblaci, što se može vidjeti i na karti Rain Alarma.

Mjestimična kiša i pljuskovi praćeni grmljavinom će u prvom dijelu dana biti češći i izraženi na zapadu, a zatim u sjevernim predjelima unutrašnjosti.

DHMZ je za utorak objavio upozorenja za cijelu državu, osim za dubrovačko područje i to za moguće izraženije pljuskove s grmljavinom. 

Za Velebitski kanal objavili su upozorenje i za jaku, a mjestimice i vrlo jaku buru.

 

Najviša dnevna većinom od 24 do 30 °C, u gorju malo niža. Vrijeme po gradovima pogledajte OVDJE.

Promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima te nestabilno bit će i u srijedu. Mjestimična kiša i pljuskovi praćeni grmljavinom će u prvom dijelu dana biti češći i izraženi na zapadu, a zatim u sjevernim predjelima unutrašnjosti.

Vjetar će biti slab, u Slavoniji do umjeren jugoistočni. Na Jadranu južni vjetar i jugo, poslijepodne prolazno sjeverozapadni, na sjeveru ujutro bura.

Jutarnja temperatura u srijedu bit će od 14 do 18, na obali i otocima između 19 i 24 °C. Najviša dnevna većinom od 24 do 30 °C, u gorju malo niža.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ucjena 26.06.2024.

    S nečime moraju strašiti narod, a inače prepisuju re vepte i ove laži sa. reklama, nokte baciti ću mobitel

  • zapopizdit 26.06.2024.

    Uf, jebate...

  • lara53 25.06.2024.

    Strava od nevremena, nadam se da su ljudi sigurni i da su slušali upozorenja. Treba paziti na sebe i svoje okoline u ovakvim situacijama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare