To je to što me zanima!

Biciklist kod Sv. Nedjelje pao na cestu, pregazio ga mikser

Biciklist je pod kamion pao u Ulici Franje Tuđmana. Na njega je naletio kamion mješalica i prešao mu preko glave. Muškarac (56) je poginuo na mjestu...
Vidi originalni članak

Biciklist O. Z. (56) zajedno s prijateljem iz biciklističkog kluba vraćao se u petak u 16.35 s popodnevne vožnje. Bio je sunčan dan, idealan za trening. Na sebi je imao svu potrebnu opremu, kacigu, a i bicikl je bio u potpunosti ispravan. Njegov kolega vozio je iza njega. Iskusni biciklist ulicom Franje Tuđmana u Svetoj Nedjelji prošao je tisuću puta. Bio je samo 500 metara udaljen od kuće kad je izgubio nadzor nad biciklom.

- Bio je potreban samo trenutak. Zanijelo ga je. Izgubio je ravnotežu i kontrolu nad biciklom. Pao je na cestu i baš u tom trenutku naišao je kamion. Strašna tragedija. Bio je naš dugogodišnji član, dobar čovjek i odličan biciklist - rekli su nam šokirani kolege iz biciklističkog kluba Sveta Nedjelja.

Kamion kojim je upravljao mladić (25) iz Zagreba prešao mu je preko glave. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • LukaHrubi 12.02.2011.

    ne krivim i ne osudujem nikoga iz ove ne srece (bio sam par auta iza tog kamiona kad se to dogodilo, te je poginuli zivio par kuca od moje), al kako vecina tu napominje izgradnja biciklistickih staza blablabla da ce to rjesti takve stvari. nece! u zabludi ste! zato jer se takvi biciklisti (wannabe pr0) nece vozit po stazi neg se uvijek voze po cesti...

  • mario55 12.02.2011.

    koma...jadan vozač, to će ga pratiti do kraja života....

  • mangart 12.02.2011.

    jedino rješenje da se takve stvari ne događaju je izgradnja pješačkih i biciklističkih staza. uz sve moguće i nemoguće prometnice. mali milion naselja jednostavno nema izgrađenu infrastrukturu, nema niti novaca da se to napravi. a i kad ima novaca, troši se na druge manje bitne stvari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare