To je to što me zanima!

Počinje suđenje ocu iz Srbije koji je kćer (8) držao zatočenu u kadi: 'Traže maksimalne kazne'

Uroša je policija pronašla i uhitila 28. ožujka i od tada se nalazi u pritvoru. Tereti ga se za krivična djela nasilja u obitelji i zlostavljanje i mučenje...
Vidi originalni članak

Na Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas popodne počinje suđenje Urošu Pašajliću (38) koji se sumnjiči da je kći (8) držao zatočenu u stanu na Zvezdari, piše RTV.rs. Policija je u ožujku našla djevojčicu u jako teškom stanju, na rubu smrti, u kadi. Po dolasku u bolnicu bila je dehidrirana, izgladnjela i zapuštena.

HOROR PRIČA U BEOGRADU Ovo je monstrum iz Srbije koji je kćer izgladnjivao i držao je kao robinju. Doktori plakali u bolnici

Prethodno suđenje odgođeno je zbog izostanka branitelja optuženog. Optuženi bi danas trebao iznijeti detaljnu obranu.

Uroša je policija pronašla i uhitila 28. ožujka i od tada se nalazi u pritvoru. Tereti ga se za krivična djela nasilja u obitelji i zlostavljanje i mučenje, kao i da je tijekom 2022. godine pa do 24. ožujka ove godine, bezobzirnim ponašanjem ugrožavao tjelesni integritet i duševno stanje maloljetne kćeri. 

Time je, kako pišu srpski mediji, učinio krivično djelo nasilja u obitelji s krivičnim djelom zlostavljanja i mučenja koje je učinio na štetu partnerice Ivane L. (47) i na taj način ju je kontinuirano zastrašivao, prijetio i vrijeđao. 

STRAVIČAN SLUČAJ Monstrum koji je zlostavljao kćer na sudu u Srbiji: 'Koristio sam opojne droge i alkohol!'

Tužiteljstvo će za izvršenje svakog od navedenih krivičnih djela predložiti sudu izricanje maksimalne kazne prema okrivljenom, kao i izricanje mjere sigurnosti obaveznog liječenja. U toku istrage tužiteljstvo je ispitalo emotivnu partnericu okrivljenog, njegovu bivšu suprugu, kao i policijsku službenicu Policijske stanice Palilula, koja je prilikom intervencije po nalogu tužilaštva pronašla djevojčicu u kupaonici stana.

Naređeno je neuropsihijatrijsko vještačenje, iz čijeg nalaza proizlazi da je okrivljeni bio uračunljiv u vrijeme izvršenja krivičnog djela, da je sposoban sudjelovati u krivičnom postupku, kao i da je ovisan o upotrebi opojnih droga i alkohola.

Pribavljena je i medicinska dokumentacija koja se odnosi na zdravstveno stanje maloljetne djevojčice, preciznije dokumentacija koja se odnosi na stanje u kojem je primljena na liječničke preglede, kao i u kakvom zdravstvenom stanju se sada nalazi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Splitski cvit 15.09.2023.

    Srećom nije to uradio u Hrvatskoj jer bi već davno bio pušten iz pritvora.

  • STorm5 08.09.2023.

    Za ovakve monstrume postoji poseban krug pakla!

Komentiraj...
Vidi sve komentare