To je to što me zanima!

Početak listopada donosi obilnu kišu i grmljavinska nevremena: Evo kad se očekuje promjena...

U utorak na kopnu stabilno te većinom sunčano. Jutro prohladno, ponegdje s maglom i slabim mrazom. Od srijede pretežno oblačno povremeno s kišom, ponegdje opet obilnom....
Vidi originalni članak

Ljetni mjeseci bili su izuzetno vrući, toplinski valovi pošteno su 'udarili' po Hrvatskoj, u rujnu je došlo do naglog pada temperatura, pa se onda situacija 'popravila', i stigli smo do listopada.

Čiji će početak, najavljuju meteorolozi, biti podosta promjenjiv...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Još u prvom dijelu dana u većini krajeva pretežno sunčano, zatim sa zapada postupan porast naoblake. Krajem dana na sjevernom Jadranu mjestimice kiša. Ujutro ponegdje kratkotrajna magla, ponajprije u Posavini. Vjetar uglavnom slab. Na Jadranu u noći i ujutro lokalno umjerena bura, u Dalmaciji poslijepodne sjeverozapadnjak, a na sjevernom Jadranu jugozapadnjak i jugo krajem dana u jačanju. Najniža temperatura zraka od 3 do 8, a na Jadranu od 11 do 15 °C. Najviša uglavnom između 16 i 20, a na Jadranu 20 i 23 °C - stoji u prognozi DHMZ-a za utorak 1. listopada.

Srijeda bi nam, najavljuju s HRT-a, mogla donijeti obilnije oborine...

NA SVE UTJEČE LA NIÑA Severe Weather objavio prvu dugoročnu prognozu za zimu: Otkrili gdje će sve biti snijega

- U utorak na kopnu stabilno te većinom sunčano. Jutro prohladno, ponegdje s maglom i slabim mrazom. Od srijede pretežno oblačno povremeno s kišom, ponegdje opet obilnom, te u obliku pljuskova s grmljavinom. Najprije će zapuhati jugozapadnjak, u četvrtak sjeverni vjetar. Od srijede i na Jadranu nestabilno s često obilnom kišom pa i u obliku izraženim pljuskova s grmljavinom. Umjereno i jako jugo, u četvrtak će slabjeti i na sjeveru okrenuti na buru - stoji u prognozi HRT-a...

Za vikend bi u većini Hrvatske, sudeći po prognozi specijalizirane stranice yr.no, trebalo biti suho i sunčano vrijeme. 

Ovdje svakodnevno pratite vremensku prognozu 24sata.
 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Prekobicnjak 01.10.2024.

    umene u špičkovini ojtra bilo 4 stupanj upi zdeno pravo, u bmw mi ojavi na šalt table.

  • Rafaela Artukovic 30.09.2024.

    A iz Srbije nema nis večeras čudno da nije uginuo VUČIC ili koji psic njihov pa u 24 časa žale.

  • fakinen 30.09.2024.

    Nabocana, ovo što stalno javljaš temperature u Kielu, to jedino zanima možda tvoje bosančine tamo, a nas u Hrvatskoj uopće to ne zanima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare