To je to što me zanima!

Počelo suđenje Albancu koji je u kombiju prevozio migrante, pa bježao policiji, jednog i udario

Općinsko je državno odvjetništvo u Pazinu nakon provedene istrage podiglo optužnicu protiv albanskog državljanina (43) zbog počinjenja kaznenog djela protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u RH
Vidi originalni članak

Optužnicom se okrivljeniku, albanskom državlljaninu, stavlja na teret da je 14. rujna oko šest sati, u teretni prostor kombi vozila koji nije namijenjen ni prilagođen prijevozu osoba, jer nema prozorska stakla koja bi propuštala svjetlo, niti ventilacijske otvore koji bi osigurali dovoljan dotok svježeg zraka, a niti sjedala i sigurnosne pojaseve za putnike, smjestio više državljana Eritreje i Tunisa, koji nisu imali važeće putne isprave.

UBIO MIGRANTA U SARAJEVU Marokanac pitao sutkinju može li mu obitelj platiti za mrtvu glavu pa da završe postupak

Tereti ga se da je potom navedene osobe, bez zaustavljanja te bez vode i hrane šest sati prevozio teritorijem Republike Hrvatske prema gradu Buje u Istri, gdje ih je u neposrednoj blizini državne granice s Republikom Slovenijom namjeravao ih iskrcati kako bi te osobe nezakonito pješke prešle državnu granicu Republike Hrvatske sa Republikom Slovenijom za što je unaprijed primio nagradu u iznosu od 7.300 kuna.

No, uočili su ga policajci iz Buja koji su ga zaustavili. No tada je Albanac u pokušaju bijega vratima kombija udario policijskog službenika, a jednog odgurnuo.

IDE U ZATVOR Komunalac švercao migrante, u bijegu skočio u kanjon Korane

Jedan je policijski službenik pritom ispalio u zrak dva hica iz službenog pištolja kako bi dozvao ostale kolege, nakon čega je, tijekom hvatanja okrivljenika po neravnom terenu, uslijed pada jednog policijskog službenika došlo do nehotičnog opaljenja službenog pištolja te je ispaljeni metak pogodio okrivljenika u predjelu lijeve lopatice nakon čega se prestao s bijegom. Suđenje se nastavlja. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • iv.ma 17.12.2020.

    Vodio ih na bakljave.

  • GZIRAuntd 17.12.2020.

    On je manjinac oslobodite ga nije znao sto radi, hehehee

Komentiraj...
Vidi sve komentare