To je to što me zanima!

Ploče sa stropa umalo pale na trudnicu i djevojčicu (8)

V. Trgovišće: Višnja i njezina kćer večerale su za stolom. Odjednom se srušio strop od stiropora. Djevojčica je od straha počela plakati i vikati...
Vidi originalni članak

Trudna Višnja Capar i njezina kćer Petra (8) sjedile su za stolom i večerale u obiteljskoj kući u Velikom Trgovišću. Kraj njih se tada u srijedu navačer srušio strop od stiropora i pao na namještaj.
- Kćer i ja zastale smo od šoka. Petra je nakon toga počela vikati i plakati. Zbog toga sam već dva dana na tabletama za smirenje - prisjeća se Višnja. Strop se odlijepio zbog snažnih vibracija koje izazivaju kamioni koji prolaze Ulicom Stanka Pinjuha. Vibracije su osobito jake dok kamion prelaze preko ležećih policajaca, pa su stanovnici potpisali peticiju da se oni uklone sa ceste. Načelnik Zdravko Vutmej nije želio komentirati ovaj slučaj. Komunalni redar, Mladen Buhin, tvrdi da će općina maknuti ležeće policajca, te će od policije zatražiti čestu kontrolu prometa kroz tu ulicu, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Marija Marija Marija 06.06.2009.

    25sat moram te razočarati ali nije kod mene doma sfušano ništa pa mi pucaju zidovi od manijaka sa kamionima i šleperima koji rondaju dan i noć po cesti prepunoj rupetina ispred moje kuće..tako da...

  • sablja 06.06.2009.

    Pa o čemu priča ta žena? \"Na tabletama je i u šoku\". Ne bilo joj veće nesreće od pada stiropora na glavu. Zbilja užasno bolno i tragično!!!!!!

  • dbanon_ri 06.06.2009.

    Da ti je to palo na glavu, frizuru bi ti pokvarilo. Koga je danas stiropor ubio. Daj ne kvakči!

Komentiraj...
Vidi sve komentare