To je to što me zanima!

Plinski rat za Zagreb: Mađarska tvrtka izgurala PPD! 'Za sve su krive marže Gradske plinare'

Glavni dobavljač Međimurje plina, koje preuzima Zagreb, mađarska je državna tvrtka MVM. Dosad je glavni dobavljač Gradske plinare bio PPD najvećeg hrvatskog poduzetnika Pavla Vujnovca. A to je tek dio slagalice
Vidi originalni članak

Zagrepčani se ne trebaju brinuti. Imamo sve referencije, imamo osigurane količine plina i računi će biti malo niži nego da je Gradska plinara Opskrba dobila natječaj. Mi smo financijski stabilna tvrtka s 58 milijuna eura prihoda, imamo 75 zaposlenih i još ćemo zapošljavati u Zagrebu. Nismo mi neka mala tvrtka, mi postojimo više od 50 godina i od 2012. poslujemo po tržišnim uvjetima, čak smo bili i pioniri u tom segmentu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 80

  • vuk88 01.06.2024.

    Drugo se nije ni očekivalo od Tomaševića i njegove sekte. Živi užas!!! Nek se maknu sami da ne gubimo još godinu dana života u ovakvom stanju, a za očekivati je još samo lošije.

  • Zlatan.balkanac@gmail.com 01.06.2024.

    Grad je ponudio najvišu moguču ponudu, 70 centi više, a zagreb mjesečno troši 40 tisuča megavat sati plina na dan, što znači razlika u jednom danu je 28000€ odnosno 840000€, a čakovec sigurno nije ponudio ponudu da radi sa manjkom, mjesečno, e nije to problem, problem je što je prije nije godini ne podignut veliki kredit i plinara založila svoje nekretnine za jamstvo, koje sada neče moči pokriti i ode plinara u stečaj. Prodaju tu je najveći problem

  • Baby Lazanje 31.05.2024.

    Tomašević ovu situaciju može iskoristiti da se riješi Bandićevih uhjeba koji su ga i doveli u ovu situaciju. Kako u GPZ tako i u ostalim Gradskim firmama. Ali sudeći kako je podvio rep prilikom štrajka radnika Čistoće od toga vjerojatno neće biti ništa. Bilo bi vrijeme za hrabre rezove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare