To je to što me zanima!

Plenkovićeva vlada se u novom mandatu drži one: Odnija vrag prišu

Jedini koji su nešto konkretnije najavili u ova dva mjeseca su ministar financija Marko Primorac i ministar graditeljstva Branko Bačić. Ali njihove prijedloge novih poreznih mjera, odnosno stambene strategije, još nismo vidjeli
Vidi originalni članak

Sljedeći tjedan će se napuniti dva mjeseca otkako je Hrvatska dobila treću Vladu Andreja Plenkovića u koju je ušao i Domovinski pokret. Ali iako zemljom haraju toplinski valovi, čini se da je Vlada u debeloj hladovini. Prva dva mjeseca njihova rada nije obilježila nikakva zakonska inicijativa niti promjena iako smo se u ožujku i travnju naslušali obećanja o reformama i promjenama u svim sektorima koje će podići standard, rasteretiti gospodarstvo poboljšati javnu upravu. Najveća promjena je zasad povećanje broja ministarstava, povećanje broja potpredsjednika Vlade, a sljedeći tjedan će se stranački podijeliti i fotelje državnih tajnika. I to je to.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 18

  • nikol.boromisa11@gmail.com 17.07.2024.

    Bačić najavio hahahahahahahahaha. Kada nosač torbi najavi to onda traje, i traje, i traje, i traje.

  • japadragimali 16.07.2024.

    Rekli bi u mome kraju "gde se samo zleže takva gamad "

  • smedo2024 16.07.2024.

    Ne može se stalno trpati u vreću, treba ponekad malo stati i uživati. Kakav smo narod takvu vladu imamo , mi smo je izabrali. Ako ste i glasali protiv ovo je vaša vlada i vaši saborski zastupnici. Rade na ovakav način već 30 godina i stvarno mi nije jasno da je netko promislio da će ova ista ekipa donjeti promjene na bolje i vrijedno raditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare