To je to što me zanima!

Plenković o problematičnom učeniku: 'Nije istina da su mu roditelji povezani s HDZ-om'

Plenković je komentirao i temu vršnjačkog nasilja u jednoj zagrebačkoj školi zbog čega stotine učenika danima ne idu na nastavu.
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković komentirao odluku o povećanju minimalne plaće i sudjelovanje hrvatskih vojnika u NATO misiji NSATU.

Plenković je komentirao i temu vršnjačkog nasilja u jednoj zagrebačkoj školi zbog čega stotine učenika danima ne idu na nastavu. Dječak je već promijenio tri škole, a konkretnog rješenja ovog problema i dalje nema. Plenković je oštro demantirao kako se štiti roditelje dječaka i kako nije istina da se radi o ljudima koji su povezani s Vladom, ministarstvima ili HDZ-om.

NAKON SJEDNICE VLADE Plenković o misiji NSATU: Mi ovu priču nećemo pustiti, glasat će se kad steknemo uvjete za to

- Razumijem živahnost te dobi, ali postoje očekivanja druge djece i roditelja da dolaze sigurno u školu, žele učiti i napredovati i ne žele da ih nitko gnjavi. Sve službe imaju zadaću da nađu rješenje za ovaj problem koji očito postoji od problema školovanja. Ovo nije prva škola, nego treća. Treba pomoći djetetu o kojemu je riječ i zaštititi ostale. Dvoje ljudi prati đaka, ali sada se dogodila situacija da roditelji negoduju. Ova tijela moraju pronaći rješenje da život ide dalje, a da dijete dobije obrazovanje - rekao je Plenković.

Premijer kaže da mu je poznat identitet roditelja. “Mi nećemo govoriti ime i prezime”, navodi.

Na pitanje jesu li roditelji i na koji način povezani s Ministarstvom znanosti kaže kako je čuo da se sigurno radi o djetetu HDZ-ovca kojeg država štiti, da je u pitanju dijete dužnosnice iz Ministarstva turizma, da je dijete jedne od najviših dužnosnica u Vladi.

SUKOB INSTITUCIJA Grad: Ministarstvo je sve znalo i davalo nam podršku. Neka se izjasni Zavod za socijalnu skrb

- Laž, nije. Količina laži i manipulacija u eteru… Nije dijete dužnosnika, člana Vlada ni nikoga tko radi u državnoj službi nego je dijete svojih roditelja i nema veze s politkom, državom, izgleda da čak nema veze ni s HDZ-om… I mi danima trpimo, ne možemo više doći do istine, nesnosno je to - kaže.

Cijeli govor premijera Plenkovića možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • KTŽ 24.10.2024.

    Tom uceniku je tata u DP a mama u minici !

  • Niko Belić 24.10.2024.

    Ja kad sam išao u osnovnu i srednju su me maltretirali krkani koji su takvi od rođenja a i roditelji takvi a profesori su mlaki, čak su se i bojali nekih problematicnih, toliko o tome

  • kormilar 24.10.2024.

    Kad ti Plenki kažeš onda je to sigurno kao u banci! Ha, ha, ha....Istina je sasvim suprotna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare