To je to što me zanima!

Plenković je prelomio. Sutra će objaviti da je Dragan Primorac njihov kandidat za Pantovčak

Dragan Primorac ne ulazi u stranku, nego ide kao nezavisni kandidat uz potporu HDZ-a protiv Zorana Milanovića. Očekuje se da će mu potporu dati i koalicijski partner Domovinski pokret, ali i još neke stranke...
Vidi originalni članak

Sutra, nakon sjednice predsjedništva, predstavit ćemo i našeg kandidata za predsjednika, najavio je upravo predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković. 

Ime još uvijek nije htio otkriti, ali je otklonio špekulacije da bi to mogao biti legendarni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban. Boban je to jutros i sam opovrgnuo za Večernji list. 

- Kandidat HDZ-a za predsjednika države bit će kandidat poštivanja Ustava i vladavine prava, kandidat koji će čvrsto usidriti Hrvatsku u zapadni krug i vratiti civilizirani kulturni dijalog na hrvatsku političku scenu - rekao je Plenković.

Kako nam je neslužbeno potvrđeno iz više izvora iz HDZ-a, njihov predsjednički kandidat će biti znanstvenik i bivši ministar obrazovanja Dragan Primorac. Primorac ne ulazi u stranku, nego ide kao nezavisni kandidat uz potporu HDZ-a, a očekuje se da će mu potporu dati i koalicijski partner Domovinski pokret, ali i još neke stranke.  

Primorca je HDZ testirao kao kandidata u velikom istraživanju i zaključio kako može pobijediti aktualnog predsjednika Zorana Milanovića. I iz Plenkovićevih riječi se da iščitati da je mislio upravo na Primorca.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • bonita finita1 31.07.2024.

    Ajmo Amerika stavlja svog miljenika bliskom Izraelu. Milanovic na tronu

  • fantom 48 31.07.2024.

    Dali Plenković misli da je Hrvatski narod toliko lud? Sve poluge vlasti dati jednoj stranci? No pasaran. Glasat ću za Milanovića njima za inat. Dragan primorac je priznat i cijenjen u struci i pitam se što mu je to trebalo?

  • Luna777 30.07.2024.

    Prelomio si ti i 'popišao" se na ovaj napačeni narod svojim podizanjem plaće za 2300 eura. SRAMI SE.

Komentiraj...
Vidi sve komentare