To je to što me zanima!

Plenković iz HDZ-a osuđenog kao zločinačka organizacija: 'SDP je lopovska organizacija'

Za manje od 10 dana HDZ će može biti pravno rehabilitiran čim istekne trogodišnji rok od datuma nakon kojega su platili kaznu za zločinačko udruživanje u slučaju Fimi media. Smatrat će se neosuđivanom strankom
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković u srijedu je na sjednici Vlade nazvao SDP "lopovskom organizacijom", referirajući se na jučerašnju SDP-ovu kvalifikaciju izrečenu u Saboru da je HDZ "kriminalna organizacija".

"Kako oni nama - tako i mi njima", rekao je Plenković koji se u uvodu sjednice te na njezinom kraju osvrnuo na jučerašnje godišnje izvješće o radu Vlade koje je podnio Saboru, posebno se referirajući na raspravu u kojoj je SDP ustvrdio da je HDZ kriminalna organizacija te da je izvješće kriminalno.

PLENKOVIĆEVA REAKCIJA Premijer: Je li SOA provjeravala jesmo li mi veleizdajnici, neka im drug Ostojić piše o tome

"Podsjećamo cijelu hrvatsku javnost da je SDP lopovska organizacija koja je krala na unutarstranačkim izborima vrlo nedavno. To su sami sebi objavili. Plus imaju bivšeg glavnog tajnika iz Grbinovog vremena kojem se vodi kazneni proces, također zbog kaznenih djela u vođenju stranke", naveo je Plenković.

Kako smo ranije pisali, za manje od 10 dana HDZ će može biti pravno rehabilitiran čim istekne trogodišnji rok od datuma nakon kojega su platili kaznu za zločinačko udruživanje u slučaju Fimi media. Smatrat će se neosuđivanom strankom.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • HELLSCREAM 17.10.2024.

    I sdp i hdz lopine nad lopinama, prebacuju krivnju jedni na druge a svi omastili brk, vidi plenkija kak se izoblicio od koksa, oci mu ispale.

  • anemoman 17.10.2024.

    Ovo je kao da neka noćna dama priča o moralu

  • crveni djelac 16.10.2024.

    Tako se i tvoj frend Vučić obrača oporbi, to si od njega naučio

Komentiraj...
Vidi sve komentare