To je to što me zanima!

Plenković daruje: Kako je kuhao ideju povećanja plaća i zašto je prvo odustao od povišica?

NOVI EXPRESS Odluka o povećanju plaća se dugo kuhala u tajnosti jer su premijer i ministri i prije povišica u javnim službama smatrali da njihov rad nije dovoljno vrednovan
Vidi originalni članak

Znaš, zbog tebe ću još dobivati crkavicu, iznenada se obratio potpisniku ovih redaka jedan od ministara. Bilo je to predbožićno vrijeme 2022. godine, sve oči su bile usmjerene ka Svjetskom prvenstvu u nogometu u Kataru. Malo tko je pratio saborske rasprave o tri zakona koji bi trebali podići plaće Andreju Plenkoviću, Zoranu Milanoviću, ministrima, državnim tajnicima i svim ostalim državnim dužnosnicima.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 38

  • yocko 28.07.2024.

    Daruje ali samo sebe i lopove oko sebe, prije izbora nije htio to napraviti jer je znao da ne bude dobio izbore ,sad kad je prošao sada već i javno krade, a narod neka gladuje,sad svi na noge i na trg.

  • Luna777 28.07.2024.

    Da, Plenković daruje sebe i svoje, s našim novcima, uzima siromasima da bi dao bogatima! Zar je za njih meso, kruh, voće i povrće, režije, gorivo skuplje nego je to nama, pogotovo umirovljenicima. Njima 2000-2500 eura povišice,, tj. porast od 63% na njihovu plaću, a umirovljenicima usklađivanje 7%, tj. 30-40 eura po umirovljeniku, minimalac ostao na 677 eura. Ima li se obraza i morala premijeru!!!

  • livija i ja 28.07.2024.

    Političari nisu deficitarni kadar imamo ih i previše vidi se koliko stranaka na izborima tako da bi za njih morala biti čast raditi za državu što većinom ne rade već za sebe-ove plače koje sada imaju su prevelike za političare i državne službenike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare