To je to što me zanima!

Planuo autobus kod Trogira. Iz Promet Splita: 'Naša tvrtka kontinuirano radi na sigurnosti'

Jutros je u trogirskom zaleđu planuo Prometov autobus koji se sinoć pokvario tijekom premještanja. Početna istraga pokazuje da je uzrok požara najvjerojatnije kvar na elektroinstalacijama
Vidi originalni članak

Nažalost, jutros je došlo do incidenta s jednim od naših autobusa iz 2012. godine. Autobus, koji je sinoć ostao u kvaru u mjestu Blizna Gornja, zapalio se prilikom premještanja vozila na sigurno mjesto za otklanjanje kvara. Želimo naglasiti da u trenutku požara nitko od putnika nije bio u autobusu te da sigurnost ostalih sudionika u prometu nije bila dovedena u pitanje, rekao je za Dalmatinski portal Hrvoje Mlikota, glasnogovornik Promet Splita.

SKROZ JE IZGORJELA Vlasnicima naredili da uklone olupinu jahte u Makarskoj, šteta u požaru 3 milijuna eura

Jutros je u trogirskom zaleđu planuo Prometov autobus koji se sinoć pokvario tijekom premještanja. Početna istraga pokazuje da je uzrok požara najvjerojatnije kvar na elektroinstalacijama.

- Važno je napomenuti da se ne radi o ljudskoj pogrešci, već isključivo o grešci tehničke prirode. Naša tvrtka kontinuirano radi na održavanju i sigurnosti vozila. Iako su ovakve situacije iznimno rijetke, neki kvarovi su neizbježni - rekao je. 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare