To je to što me zanima!

Policajac skrivio nesreću kod Broda, bio je pijan?! Sudario se pa pobjegao. Bori se za život

Osim policajca koji ima teške tjelesne opasne po život, ozlijeđen je i bračni par iz drugog automobila. Prebacili su ga u KBC Osijek. Navodno mu je pukla srčana aorta. Oglasila se i brodska policija
Vidi originalni članak

Teška prometna nesreća bila je sinoć između Slavonskog Broda i Lužana, a skrivio ju je policajac PU brodsko-posavske. Kako 24sata doznaju, policajac je bio u privatnom vozilu i izvan službe, a prema neslužbenim informacijama udario je u vozilo ispred. Osim policajca koji ima teške tjelesne opasne po život, ozlijeđen je i bračni par iz drugog auta.

Kontaktirali smo policiju koja nam je rekla kak je očevid još u tijeku i da će više informacija objaviti nakon očevida. Kako neslužbeno doznajemo, policajac koji je skrivio nesreću bio je pijan. SBOnline piše kako je bio na privatnoj fešti u Slavonskom Brodu te da je nakon sudara pobjegao dok ga nisu zaustavile kolege. Tad mu se stanje pogoršalo, navodno mu je pukla srčana aorta.

Polcija se oglasila o nesreći

- Noćas, oko 00:10 sati na autocesti A3 (kod Brodskog Stupnika) dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško a jedna osoba lakše ozlijeđene. Očevidom je utvrđeno da je 47-godišnji policijski službenik izvan službe upravljao teretnim automobilom od istoka u smjeru zapada, dok se ispred njega u istom smjeru kretao teretni automobil talijanskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 65-godišnjak, dok se na mjestu suvozača nalazila 67-godišnjakinja. Do prometne nesreće je došlo tako što 47-godišnjak nije držao potreban razmak krećući se iza navedenog vozila pri čemu je prednjim djelom udario u stražnji dio teretnog vozila, nakon čega je 65-godišnji vozač izgubio nadzor nad vozilom udarivši u središnju metalnu ogradu i smjerokazne stupiće. Nakon prometne nesreće 47-godišnjak je nastavio kretanje s vozilom te je nedaleko od mjesta prometne nesreće zaustavljen od strane policijskih službenika. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 47-godišnjak, te je nakon ukazane liječničke pomoći u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu, prebačen na KBC Osijek na daljnje liječenje. Vozač iz drugog vozila, odnosno 65-godišnjak je teže ozlijeđen, dok je 67-godišnjakinja lakše ozlijeđena. Policijski službenici su od 47-godišnjaka izuzeli potrebite uzorke (krv i urin) radi provođenja analize na alkohol, te također protiv istoga podnose kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i Nepružanje pomoći. Nitko od ozlijeđenih osoba nije koristio sigurnosni pojas u vezi čega policija protiv istih podnosi obavezni prekršajni nalog iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - objavila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • Marko33 25.08.2024.

    Vratite reklame "Ako piješ,ne vozi" malo ih žešće dočarajte

  • Covid-20 25.08.2024.

    a i ove novine pišu tekstove neprovjerene, pa samo mijenjaju članke. čitam 24h ili slušam babu iz sela, na isto mi dođe.

  • Sport10 25.08.2024.

    Banožići na.svakom koraku i nikom ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare