To je to što me zanima!

Pijani mladić BMW-om usmrtio motociklista, optužnicu podigli nakon više od godinu dana

Mladić je imao 2,72 promila i vozio je brzinom od 140 km/h kad je u lipnju prošle godine skrivio nesreću u kojoj je poginuo 52-godišnji vozač motocikla kod Zadra
Vidi originalni članak

U tragičnoj prometnoj nesreći između Donje i Gornje Murvice, kod Zadra, 13. lipnja prošle godine poginuo je 52-godišnji vozač motocikla.

Na njega je pijan naletio mladić (29) koji je vozio BMW. 

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru izvijestilo je ovaj tjedan da su nakon istrage podigli optužnicu protiv mladića.

Muškarca se tereti da je 13. lipnja prošle godine vozio BMW prema Poličniku dok je imao 2,72 promila alkohola. Jurio je 140 km/h, iako je tamo brzina bila ograničena na 90.

TEŠKA NESREĆA Sudar u Zadru: Troje teško ozlijeđenih, muškarac poginuo

Prednjim dijelom BMW-a udario u prednji dio motocikla Triumph kojim je upravljao 52-godišnjak koji je išao prema Zadru, u trenutku dok je motociklist, zbog pretjecanja vozila ispred sebe, prešao preko središnje isprekidane linije. 

Okrivljenik se vozilom, nakon udara u navedeni motocikl, nastavio nekontrolirano kretati kolnikom, a vozač motocikla je od siline udara odbačen s motocikla u nisko raslinje te je zadobio niz teških i po život opasnih ozljeda od kojih je preminuo na mjestu prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • scoo_1 06.10.2022.

    I opet će dobiti rad za opće dobro, da je sin neke sirotinje davno bi bio u zatvoru.

  • Splitski cvit 05.10.2022.

    "Prokleta brzina" rekao je puž kad je pao s mosta kojeg je prelazio. Svaka sličnost sa našim krivosuđem je slučajna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare