To je to što me zanima!

Pijana vozačica kraj Daruvara se zabila u kuću: Prevozila je djecu, jedno teško ozlijeđeno

Četvero ljudi ozlijeđeno je u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 4.35 sati u daruvarskom naselju Doljani
Vidi originalni članak

Vozačica (26) pod utjecajem alkohola upravljala je osobnim autom daruvarskih registracija Ulicom Hrvatskih branitelja kada se zabila u kuću.

Policija je izvijestila da se prometna nesreća dogodila jučer oko 4.35 po noći, u naselju Doljani.

- Zbog neprilagođene brzine u zavoju je došlo do zanošenja vozila koje je sletjelo s kolnika i udarilo u obiteljsku kuću, nakon čega se nastavilo kretati i udarilo u travnato uzvišenje kojom prilikom je došlo do rotiranja vozila - objasnili su iz policije. 

Vozačica 26-godišnja i tri maloljetne osobe koje su se nalazili kao putnici u autu su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću županijsku bolnicu Pakrac gdje je utvrđeno da je jedna maloljetna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok su ostali lakše ozlijeđeni. 

- Protiv 26-godišnje vozačice slijedi podnošenje kaznene prijave za kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu - naveli su iz policije. Kako neslužbeno doznaje Bjelovar.live, vozačici je izmjereno više od 1.5 promila.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • liliZG2.0 28.10.2024.

    brazilski party?

Komentiraj...
Vidi sve komentare