To je to što me zanima!

Pijan u Borovu u 5 ujutro puštao pjesme nedozvoljenog sadržaja: Uhitili su ga i odveli na sud

Počinitelj prekršaja je uhićen i utvrđena mu je prisutnost alkohola u organizmu (1,96 g/kg) zbog čega je bio smješten u posebne prostorije Policijske postaje Vukovar do prestanka djelovanja opojnog sredstva
Vidi originalni članak

Policijska uprava vukovarsko-srijemska dobila je jučer, 7. srpnja, dojavu o narušavanju javnog reda i mira te je provela kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim hrvatskim državljaninom iz Borova koji je u 5.30 sati ujutro na terasi obiteljske kuće na naročito drzak i nepristojan način narušavao javni red i mir tako što je korištenjem električnog uređaja za reprodukciju zvuka glasno reproducirao pjesme nedozvoljenog sadržaja.

Počinitelj prekršaja je uhićen i utvrđena mu je prisutnost alkohola u organizmu (1,96 g/kg) zbog čega je bio smješten u posebne prostorije Policijske postaje Vukovar do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Zbog počinjenih prekršaja iz članaka 5. i 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, okrivljenik je doveden uz podnesen optužni prijedlog Općinskom sudu u Vukovaru, izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Alfich 09.07.2024.

    Ajmo se kladit da je puštao "Tamo daleko" i "Marš na Drinu"

  • boing707 08.07.2024.

    Spremaju se oni, a mi hladimo jajca.

  • argh1 08.07.2024.

    Još jedan dokaz mirne 'reintegracije'. Čuči to u njima i tako odgajaju djecu, tipa Lolita i kamoćemo, samo se čeka da ponovo krenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare