To je to što me zanima!

Pijan divljao u kafiću u Šibeniku pa čašom razrezao čuvara. Na kraju i policajca udario u glavu

Piani muškarac, imao je 2,17 promila, tražio je još pića, no noćni čuvar na terasi kafića ga je išao smiriti. Ovaj ga je tad razbijenom čašom razrezao, a potom je udario i policajca šakom u glavu
Vidi originalni članak

Šibenski policajci proveli su istragu nad 62-godišnjakom osumnjičenim za pokušaj ubojstva i prisilu prema službenoj osobi, nakon što je pijan divljao u šibenskom kafiću. Sve se odvilo 23. rujna oko 23.20 sati u Ulici kralja Tomislava. Muškarac je tamo na terasi lokala pijan, sa 2,17 promila, glasno vikao i tražio da ga se još posluži pićem. 

Kako bi smirio stuaciju, 70-godišnjak koji je tamo bio kao noćni čuvar, u namjeri sprječavanja daljnjeg narušavanja javnog reda i mira je prišao osumnjičenom 62-godišnjaku, koji je uzeo staklenu čašu s obližnjeg stola te istu razbio od stol, nakon čega je s oštrim dijelovima čaše teže ozlijedio oštećenog.
 
Prilikom intervencije je šakom u glavu udarioi policajca koji ga je išao spriječiti.
 
Brzom intervencijom policijskog službenika, nad osumnjičenim 62-godišnjakom su uporabljena sredstva prisile radi sprječavanja daljnjeg napada i privođenja u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

U Općoj bolnici u Šibeniku oštećenom 70-godišnjaku konstatirane su teške ozljede, dok su policijskom službeniku konstatirane lakše ozljede.
 
Policijski službenici su provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili sumnju da je 62-godišnjak počinio kaznena djela pokušaj ubojstva i prisilu prema službenoj osobi te je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku jučer, 25. rujna predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tnam 26.09.2024.

    62 godine ahhh ta današnja omladina

  • Prekobicnjak 26.09.2024.

    Za to treba imati muda, sad je glavni među svojom bagrom.

  • Cole Younger 26.09.2024.

    Zatvorit u kavez i bacit ključ pa neka divlja unutra koliko hoće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare