To je to što me zanima!

Petrov samo sebe krivi za izborni debakl: 'Do promjena će doći, ali bez radikalnih rezova'

Mostovci kao razlog za ovakav rezultat spominju i odlazak bračnog para Raspudić, ali i činjenicu da njihovi birači možda nisu zainteresirani za ove izbore
Vidi originalni članak

Tuga i žalost, riječi su kojima se može opisati atmosfera u izbornom stožeru Mosta nakon što nisu uspjeli osvojiti željeni europski mandat, a po broju glasova prešišala ih je i lista Nine Skočak. Prvi hladni tuš bile su izlazne ankete. U tom trenutku nitko ništa nije komentirao, zavladao je muk u prostoriji. Stranački dužnosnici govorili su kako treba pričekati službene rezultate, ali da se ne može govoriti o fijasku te stranke. Dva sata trebalo je da se atmosfera koliko toliko promijeni, odnosno tad se u stožeru mogla čuti pjesma. Božo Petov stigao je sat i pol prije objave rezultata izbora, a razlog zašto nije od početka bio sa stranačkim kolegama je nezgoda u prometu. Na putu iz Metkovića do Zagreba pukla mu je guma. Sve nade Mostovaca raspršile se su se objavom izbornih rezultata. Petrov je preuzeo odgovornost za isti.

DOSAD REKORD DRŽALA SLOVAČKA Rekorderi po niskoj izlaznosti: U Hrvatskoj uvjerljivo najmanji odaziv birača na EU izborima

- Sebe najviše krivim jer sam vodio kampanju. Nismo govorili o drugima, nismo muljali i možda je to ono što je pošlo po krivu, ali ne bih promijenio ništa po tom pitanju - rekao je Petrov.

Poručio je da u Mostu neće biti nikakvih strahovito radikalnih rezova, ali vjeruje da će do određenih promjena doći. U stožeru se nije pojavio Nikola Grmoja.

- Nisam u Zagrebu s obzirom na to da sam sinoć kasno došao glasovati iz Zagreba u Metković jer sam bio po terenu. Sto posto i dalje sam uz Most i Božu Petrova - poručio nam je kratko Grmoja.

POTONUO MOST Muk u Mostu pred 20-ak ljudi: Grmoja nije došao, Petrov krivi sebe za debakl. Hoće li otići?

Mostovci kao razlog za ovakav rezultat spominju i odlazak bračnog para Raspudić, ali i činjenicu da njihovi birači možda nisu zainteresirani za ove izbore. Most krajem godine ide na unutarstranačke izbore, a Petrov, prema statutu stranke, ne može se više kandidirati za predsjednika. O kandidatima za nasljednika Mostovci nisu htjeli razgovarati, ali ne isključuju i mogućnost promjene statuta. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • TAKE IT BACK 11.06.2024.

    Sklepana stranka, može se reći da su dugo i opstali. No, njima za utjehu DP neće ni blizu toliko opstati.. Idući izbori će za vas i njih biti i zadnji.

  • razmislite 10.06.2024.

    Morat cete se preslozit imate uljeza u stranci koja vas potkopava. Moj glas ste dobili i opet cete ali nije dosta malo bolje razmislit morate i ne svakog slepat

  • 1/6 u ❤ 10.06.2024.

    Grmoja, samo čvrsto uz Miletića i njegovu djevu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare