To je to što me zanima!

Petrač je Mesiću poslao molbu za pomilovanjem?

Još ne ne zna da li je Hrvoje Petrač (54) poslao iz zatvora u Puli Mesiću molbu za pomilovanje. Služi šest godina kazne za otmicu Tomislava Zagorca
Vidi originalni članak

Još nije poznato je li Hrvoje Petrač (54) iz zatvora u Puli predsjedniku Stjepanu Mesiću poslao molbu za pomilovanje. Nije poznato ni tko mu je molbu napisao. Odvjetnik Rajko Mlinarić više ne zastupa Petrača, a Anto Nobilo nas je uputio na Ljubu Pavasovića Viskovića.
- Ja sam Petrača zastupao samo u jednom predmetu i više ne radim s njim - rekao nam je Nobilo. Ljubo Pavasović tek je odgovorio da o molbi za pomilovanje ne može razgovarati, da nema komentara i da ništa ne može ni potvrditi ni demantirati. Petrač služi šestogodišnju zatvorsku kaznu zbog otmice Tomislava Zagorca, sina Vladimira Zagorca, kojeg je Petrač 'strpao' u zatvor, optuživši ga da je ukrao dragulje iz MORH-a. No, Petrača su pravomoćno osudili i zbog iznude. Kaznili su ga s 20 mjeseci zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • olnada 17.11.2009.

    Gdje je njemu obraz?

  • maćuhica 17.11.2009.

    Ma nije valjda....kriminalci i političari nas zajedno pljačkaju i naočigled lažu a mi budale samo lajemo a niš konkretno ne poduzimamo.....dokle? Baš smo pi.de! Zna se da je Mesić povezan s ovim šljamom i nikome niš......dokle?

  • slama 17.11.2009.

    pa to su si stari prijatelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare