To je to što me zanima!

Peticiju protiv držanja pasa na lancu potpisalo već 30.000 ljudi

Peticija je pokrenuta 26. veljače, a dio je nacionalne kampanje 'Za Hrvatsku bez pasa na lancu', Podržali su ju brojni građani kao i razne udruge i orgaznizacije
Vidi originalni članak

Peticiju protiv držanja pasa na lancu potpisalo već 30 000 građana. Peticija pokrenuta 26. veljače dio je nacionalne kampanje 'Za Hrvatsku bez pasa na lancu' koju su pokrenuli Sklonište Prijatelji Čakovec, Udruga Pobjede, udruga Prijatelji životinja te više od 50 članica Mreže za zaštitu životinja.

CIJENE PO GRADOVIMA Parkirali ste i izgubili karticu? Evo kolika će vam biti kazna u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

DAVOR FILIPOVIĆ: "Dok sam živio u Americi, slušao sam Notorious B.I.G.-ja"

Kampanju i peticiju dosad su podržale brojne udruge, organizacije, tvrtke, istaknuti pojedinci i građani, a posebno se, kažu organizatori, istaknula tvrtka koja je svoju proljetnu kampanju 'Treba znati prerezati', predstavljenu na više od 350 jumbo plakata, posvetila tom cilju, piše Varaždinski.. 

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • kukutre 02.03.2021.

    Ova peticija je humanitarna samo se trazi humaniji pristup psu kao vjernom pratitelju covjeka (ako je covjek). Budite ljudi ako nemozete drzati psa i brinuti se o njemu nemojte ga niti uzimati!!

  • Bucka.Li 02.03.2021.

    Baš i nema veze sa ovim tekstom,ali u slučaju da očete pomaziti ili samo se obratiti psu vodiču,nemojte ni slučajno jer vas mogu tužiti i kazna je od 6000 do 60 000 kn.. U trgovini žena u kolicima ne da je bila bezobrazna,bahata, jer sam ko i svakom pesu na cesti tepala.. a ona paljbu na mene ko da sam joj otela psa..

  • dale73 02.03.2021.

    Trebalo bi dati dozvolu i palice ljudima da se bore protiv pasijeg dreka na ulicima, oni vlasnici divljaci koji ne pokupe pasiji izmet, trebali bi dobiti deset udaraca po turu.Nije problem u psima, vengo onima koji su neusporedivo gori od njih, koji isto rade po ulicama i parkovima što i psi, samo što ne podižu nogu prilikom obilježavanja mjesta .

Komentiraj...
Vidi sve komentare