To je to što me zanima!

Perić (HDZ): Zašto je sjednica u isto vrijeme kad i komemoracije za žrtve Markovića jame?

Predsjednik HDZ-ova Kluba vijećnika u sinjskom Gradskom vijeću Stipe Perić prozvao je gradsku vlast da je sjednicu Gradskog vijeća zakazala u vrijeme komemoracije za žrtve Markovića jame, održane u subotu
Vidi originalni članak

Gradska vlast predvođena Mirom Buljem i koalicijskim mu partnerom SDP-om, nastavak sjednice Gradskog vijeća zakazala je upravo u vrijeme održavanje komemoracije, zbog čega je Klub vijećnika HDZ-a odbio sudjelovati u njenom radu, priopćio je Perić.

Naveo je da je bez oporbenih vijećnika, sjednica završila vrlo brzo, te da je i gradonačelnik Bulj uz kašnjenje od pola sata na službeni početak programa, uspio doći na komemoraciju, „no pretpostavljamo, nepripremljen i u žurbi nije uspio naručiti i donijeti barem cvijeće“.

Ističe kako je izaslanstvo GO HDZ Sinj sudjelovalo na komemoraciji pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora u prigodi obilježavanja 80. obljetnice Markovića jame i odalo počast za 140 nevinih hrvatskih vojnika i civila koje su 1944. pogubili pripadnici Desete dalmatinske partizanske brigade i Mosorskog partizanskog odreda.

'NIŠTA NISU PODUZELI' Bulj nakon tragične nesreće s migrantima: Vojska na granicu! O ovome sam pisao Plenkoviću

Ovaj čin sinjske gradske vlasti SDP-Most pod vodstvom Mira Bulja, nije ništa drugo nego još jedan „pucanj“ u nevine partizanske žrtve Markovića jame, svirepo pogubljene prije 80 godina, što je sramotno i nedopustivo danas u modernoj i neovisnoj Hrvatskoj, ističe Perić.

BIJEG U SMRT Detalji strave kod Sinja, u smrt je odveo četvero: 'Zabili su se u zid, bili su strašni ti krikovi...'

Neprimjerenim drži i što je u subotu, na dan komemoriranja žrtvama Markovića jame, „Buljeva direktorica jedne sinjske gradske tvrtke“ na društvenim mrežama čestitala Dan mladosti i objavila fotografije sa štafetom i zvijezdom petokrakom.

SVI IZAŠLI NA VRIJEME VIDEO Zapalio se bus pun djece kod Sinja: Dok je vozač gasio požar autobus sam krenuo

- Mišljenja smo da bi se svi gradski dužnosnici, svi dionici političkog i javnog života u Sinju trebali suzdržati od veličanja totalitarnih i autoritarnih režima koji su kroz povijest hrvatskom narodu nanijeli toliko zla - poručio je predsjednik HDZ-ova Kluba vijećnika.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • gliva 09.06.2024.

    velike čestitke našim odanim drekfrezerima!

  • Ivan Ivić 882 26.05.2024.

    Opet je hdz iskopao nekakvu grabu, u koje to svrhe služi i ide?

  • mudrac22 26.05.2024.

    No , sto veli gosp . Bulj ? Jel opet kriv Penava , Cipe , Bartulica itd. Prodajete maglu , pricate da se borite za Krscansku Europu ? Kradete tudje ideje i prodajete pod svoje . Za sve sto ste se izborili , a tako ste i htjeli , jeste opet sjedenje cetri godine u Saboru , ne raditi nista i napadati one koje hoce da nesto promjene u drzavi . Most je jedna velika podvala Hrvatskom narodu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare