To je to što me zanima!

Pavasović Visković o Turudiću: 'On je na neki način odluka i izbor premijera Plenkovića'

E sad, tko god poznaje Turudića, pogotovo uzimajući u obzir činjenicu da se bliži njegova mirovina, teško da može očekivati da će on biti skroz poslušan ili kontroliran. On nije takav profil, rekao je odvjetnik
Vidi originalni članak

Ivan Turudić u ponedjeljak je preuzeo dužnost novog glavnog državnog odvjetnika, naslijedivši na toj dužnosti Zlatu Hrvoj Šipek, a na konferenciji je govorio i o prvim potezima koje će poduzeti.

O njegovom preuzimanju dužnosti oglasio se i odvjetnik Ljubo Pavasović Visković. On je za Dnevnik Nove TV prokomentirao kako će Turudić vladati DORH-om.

- To ćemo tek vidjeti. Njega čeka jedna kadrovski potkapacitirana i demoralizirana institucija koja ima mnogo problema. Dakle, fali jako puno ljudi, fali jako puno kadrova, problemi su preveliki, ljudi su i preumorni i na neki način ostavljeni sebi već dugo vremena. Mislim da će morati prionuti velikom poslu ako misli išta pokrenuti - rekao je.

TURUDIĆ PREUZEO DORH Novi glavni državni odvjetnik promijenio stajalište: EPPO će u meni imati lojalnog suradnika

Prokomentirao je i njegov politički utjecaj.

- Jasno je da je Turudić politički izbor, nije se on javio na natječaj zato što je vidio u novinama da je natječaj raspisan. On je na neki način odluka i izbor Andreja Plenkovića. E sad, tko god poznaje Turudića, pogotovo uzimajući u obzir činjenicu da se bliži njegova mirovina, teško da može očekivati da će on biti skroz poslušan ili kontroliran. On nije takav profil - poručio je.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare