To je to što me zanima!

Pauka izbacili iz DP-a: 'Morao sam reći istinu radi mira u duši'

Pauk je optužio lokalnog kolege iz stranke za nečasne radnje, a ministra za zataškavanje
Vidi originalni članak

Nakon što je na konferenciji za novinare iznio ozbiljne optužbe na račun stranačkih kolega i glavnog tajnika stranke Josipa Dabre, Martin Pauk je, tvrdi, izbačen iz Domovinskog pokreta. O svemu se oglasio na svom Facebook profilu gdje je napisao da mu se 'skinula ogromna težina s ramena'

- Bogu hvala, skinula mi se ogromna težina s ramena i nemir iz srca. Maloprije je stigao mail o prestanku članstva u Domovinskom pokretu. Obrazloženje nije da sam išta lagao, budući da svi oni dobro znaju kako govorim čistu istinu, već da sam sazvao konferenciju za medije iako mi je to izričito zabranjeno. Napravio sam točno ono što čovjek mora napraviti radi svog mira u duši. Franjo Josip je davno rekao "Neka se vrši pravda, pa makar propao cijeli svijet. I neka se vrši pravda. Mirne duše odlazim u suton, u novi, vedri, čisti život. Nije ovo blato za mene" - stoji u Paukovoj objavi.

Naime Pauk je danas održao konferenciju i optužio Dabru da je osobno pokušao spriječiti održavanje današnje tiskovne konferencije.

KUHA POSLJEDNJI Političar Marin Pauk večeras će kuhati u 'Večeri za 5': 'Prijavio sam se zbog promocije tradicije'

- Slao je mailove kojima je inzistirao na otkazivanju konferencije. Dabro dobro zna razlog zbog kojeg se održava konferencija i dobro zna da se tiče direktno njega. Svjesni smo da nam nažalost državu vode ljudi koji nisu kompetentni za to, koji nemaju stručne i moralne kvalifikacije za tako odgovorne pozicije, ali su ih zauzeli zbog svoje sposobnosti laktarenja i ulizivanja - rekao je Pauk na konferenciji koju je prenio portal Dalmacija Danas.

Optužio je jednog lokalnog člana stranke za nečasne radnje.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • HRFiume 27.06.2024.

    kad te izbace iz DP-a, znaš da nisi pravi hrvat i domoljub... 🤔

  • Case.Axial 26.06.2024.

    Dabro lopove opet si prevario seljake!

  • Croatia will not forget 26.06.2024.

    A TKO to još NE razumije u kakvoj državi źivimo !! Samo eto pitanje je vremena do kada !!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare