To je to što me zanima!

Pas u Slavonskom Brodu srušio ženu na biciklu, ozlijeđena je

Radi se o psu 51-godišnjaka koji ga uz još jednog psa nije imao pod nadzorom i povodcom, zbog čega je 75-godišnjakinja završila u bolnici
Vidi originalni članak

Psi bez nadzora uobičajena su pojava u Hrvatskoj o kojoj se priča tek kad dođe do nesreće. Do jedne takve došlo je u utorak u Slavonskom Brodu oko 21 sat, gdje je 51-godišnjak šetao dva psa bez povodca pri čemu je jedan od njih srušio ženu na biciklu.

POGLEDAJTE VIDEO Ostavljeni u ratu: Ukrajinka ostala u Sloviansku kako bi brinula o napuštenim psima

- Obzirom da su psi bili bez nadzora, jedan od pasa je udario u prednji kotač bicikla koji je vozila 75-godišnjakinja, a koja je tom prilikom pala i ozlijedila se. Ozlijeđenoj 75-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu, nakon čega je puštena kući - priopćili su iz PU brodsko-posavske.

Dodaju kako su vlasniku pasa uručili izvješće o počinjenom prekršaju zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Ekscem 27.07.2022.

    Da me zakači pas dok sam na biciklu , vjerojatno bih i ja zakačio vlasnika pa bi zapamtio da se pas vodi na uzici i sa brnjicom.

  • moralna vertikala 27.07.2022.

    naravno da su psi bez nadzora uobicajena pojava u hrvatskoj jer su kazne preblage i jer ih svatko moze imati, pa onda se cak mogu i vidjeti djeca kako secu pse koji su zapravo 3 puta veci od njih i oni zapravo secu njih... za pse treba uvesti dozvolu i porez, uz godisnje produljivanje i povecati kazne drasticno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare