To je to što me zanima!

Pas u Istri kod crkve ugrizao dijete, policija traži vlasnika

FOTO: Ilustracija Kako bi se utvrdile okolnosti događaja, policija poziva svjedoke da se jave u pulsku policijsku postaju osobno ili pozivom, a informacije mogu dostaviti i na istarska@policija.hr
Vidi originalni članak

Pas nepoznatog vlasnika je jučer oko 17 sati kod crkve u Šišanu napao i ugrizao dijete. Naime, prema dosad utvrđenom, dijete se igralo te je prolazilo pored automobila, u čijem prtljažnom prostoru su se nalazila dva psa. Jedan od pasa iskočio je iz automobila te je napao i ozlijedio dijete.

Dijete je u događaju lakše ozlijeđeno,  a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja vlasnika psa.

Kako bi se utvrdile okolnosti događaja, policija poziva svjedoke ili osobe koje imaju korisna saznanja da se jave u Policijsku postaju Pula-Pola osobno ili pozivom na broj 192 ili 052 532 629, a informacije mogu dostaviti i elektroničkom poštom na adresu istarska@policija.hr.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • max2017 06.06.2024.

    "iskočio iz auta" a mutani ne mogu naći-vlasnika ???

  • atol 06.06.2024.

    Moj pas je moja odgovornost. Za promjenu, možda treba uspavati vlasnika.

  • Gibbs55 06.06.2024.

    Zbog neodgovornoga vlasnika će pas nastradati i biti najvjerojatnije uspavan. “Pas voli kost – to su izmislili ljudi koji radije sami pojedu meso.” Marian Eile

Komentiraj...
Vidi sve komentare