To je to što me zanima!

Papa poručio vjernicima da se odupru blještavilu potrošnje

Papa Benedikt XVI na tradicionalnoj polnoćki u Bazilici Svetog Petra u Rimu u svojoj propovjedi napao je komercijalizaciju blagdana i njegov lažni sjaj
Vidi originalni članak

Papa Benedikt XVI na tradicionalnoj polnoćki u Bazilici Svetog Petra u Rimu u svojoj propovjedi napao je komercijalizaciju Božića. U svojoj homiliji vjernicima je poručio da prozru kroz  "blještavilo ovog doba i da iza toga otkriju dijete koje se rodilo u štalici u Betlehemu".

- Pomolimo se Bogu da nam u tome pomogne te da pronađemo istinsku sreću i istinsko svjetlo - rekao je Benedikt. 

Benedikt XVI (84) misu služio je na pokretnoj platformi zbog problema sa kretanjem. Osiguranje na misi bilo je veliko zbog incidenta iz 2008. kada je psihički bolesna žena umalo probila osiguranje i srušila Papu. 

Papa u 12 sati vjernicima objavljuje svoju tradicionalnu čestitku Urbi et Orbi. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Učenik_1 26.12.2011.

    Koliko pljujete po crkvi. A kolko je vas osobno pomoglo sirotinji. Večina vas je uzela kredite zbog kojih ste sada u dugvima i nemožete to riješiti ali barem pljuvat možete. Za sve vaše probleme ste si sami krivi.

  • feba 26.12.2011.

    Koje licemjerje--on sav okićen i uparadiran govori o štednji.Bogastvo stečeno na svemu osim poštenju,najbogatija državica u državi i svijetu i budale u tisućama došle da slušaju to licemjerje kakvog se Bog sigurno gnuša.

  • ZlatkoFlajpan 26.12.2011.

    Onda si kupite mercedesa E-klase kako i crkva i to je to za ovu godinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare