To je to što me zanima!

Paola Poljak udala se za redatelja Dominika Sedlara

Na vjenčanju Dominika i televizijske voditeljice nije došla njegova majka Nina Ergott. Nije željla, kaže, zbog klaustrofobije biti u središtu pažnje
Vidi originalni članak

Jednogodišnju vezu voditeljica Paola Poljak (24) i redatelj Dominik Sedlar (26) okrunili su vjenčanjem u crkvi Sv. Ivana Krstitelja u Zagrebu. Par se upoznao prošle jeseni u jednom zagrebačkom kafiću preko zajedničkog prijatelja, a odlučili su se za tradicionalno vjenčanje jer su oboje tako odgojeni. Zbog nervoze uoči vjenčanja, dan prije svadbe Paola je provela opuštajući se. Predsjednica Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a za kumu je odabrala prijateljicu iz djetinjstva, a Jakovu je kum bio fotograf i novinar Mario Periša. Nakon ceremonije, bračni par i uzvanici do jutarnjih su sati slavili u hotelu Esplanada. Među uzvanicima na vjenčanju nitko nije vidio mladoženjinu majku Ninu Ergott. Bivšu suprugu Jakova Sedlara navodno je Dominik zamolio da ne dolazi jer je to navodno bio zahtjev njegova oca. Almira Osmaović, sadašnja supruga Jakova Sedlara, i Nina se ne podnose. Osebujna umjetnica Nina Ergott to je opovrgnula.
- Dominik i Paola znaju da patim od klaustrofobije pa su željeli izbjeći neugodnosti. Bilo bi nezgodno da u crkvi počnem vrištati: "Strah me je!" i da, umjesto njih, budem u središtu pozornosti. Za nevjestu Paolu Nina je rekla: Paola je pametna i prekrasna djevojka i sretna sam što ću postati njezina "monster in low".

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare